|
Příspěvky uživatele - 77.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ibišek bahenní, 3.7.2012 Ty moje výhonky mají pořád asi pět centimetrů :-(to už z toho asi nic nebude, že? pořád čekám, kdy se rozjede růst a pořád si hoví u země :-(zalévám pravidelně, přihnojila jsem a nic :-( |  | Ibišek bahenní, 25.6.2012 Můžete mi prosím poradit? V březnu jsem koupila a zasadila ibišek bahenní z Kruhu, čekala jsem, kdy vyžene výhonky a teprve nedávno se mi objevili lístečky u země, spíš mi to přijde, že obráží dva původní výhonky... Je možné, že to není Ibišek... celý příspěvek > |  |
|  | Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 10.5.2012 Mám ho od letoška z Kruhu a zatím teda taky neraší :-(dala jsem ho do nádoby a poctivě zalévám, mám ho na slunném místě a nic. Pahýlek je dole zelený, nahoře suchý, ale žádné boční výhonky od kořínků, prostě nic :-(Tak snad vyraší, jsem v podhůří... celý příspěvek > |  | Pokusy o řízkování, 26.4.2012 Takže asi nejlíp založit si někde záhoneček a tam si zapichovat větvičky, jestli jsem to dobře pochopila. To by možná šlo pod ty naše jablůňky, tam je jen asi 10 cm černozemě, takže tam rostou jen jahody a plevel :-D tak bych aspoň měla nějaké... celý příspěvek > |  | Pokusy o řízkování, 19.4.2012 Tak já to budu zkoušet teď se vším :-D dřív jsem to zkoušela jen u pokojovek, ale za jak dlouho vyraší ty kořínky pořád nevím :-D to poznám podle toho, když začne ten řízek růst? někde, třeba u Ibišků píšou, že to trvá asi 6-8 týdnů, u borůvek se tu... celý příspěvek > |  | Pokusy o řízkování, 18.4.2012 Moc děkuji za návod, koukám, že je to pořádná věda, ale rozhodně se o to pokusím, zahradničím chviličku, neměla jsem na to moc čas, takže jsme jen zasadili keře borůvek a jahody, další rok jsem přidala rajčata, papriky, ředkvičky a mrkev, letos už... celý příspěvek > |  | Pokusy o řízkování, 18.4.2012 Díky, tak já to tam prostě nechám, ono to bylo jedno, protože větvičky byly stejně nalomené, takže by uschly tak jako tak... Jen jsem nevěděla kdy je můžu vyklopit a dát ven, tohle vypadá, že až na podzim :-) Díky |  | Kdy zasadit picurku, 18.4.2012 krásný den, objednali jsme si révu picurku z Kruhu, asi jsem si to špatně přečetla, že má jít do země až po zmrzlých, protože teď jsem studovala dál a zjistila, že měla jít do země dřív. Jsme ve výšce cca 400 m, nechala jsem ji ve sklepě a teď začíná... celý příspěvek > |  | Pokusy o řízkování, 18.4.2012 Dobrý den,
protože mám konečně čas, pustila jsem se do experimentování v zahradě a kromě vysetí různých semínek jsem zkusila řízkování, když se mi ulomila větvička brusinky, borůvky nebo když jsem zastřihovala doma jahodový stromek, tak jsem... celý příspěvek > |  | Množení velkokvětých venkovních ibišků, 11.4.2012 Ibišek mi přišel druhý jarní den, dala jsem ho do květináče na slunné místo, ale taky pořád neraší, tak doufám, že teda vyraší :-) zalévám ho, aby nevyschl substrát, tak jsem zvědavá. Je pravda, že jsme polohou kolem 400 m n.m. a že tu bývá... celý příspěvek > |  |
|  | Množení velkokvětých venkovních ibišků, 31.3.2012 A jde ibišek bahenní množit i řízkováním? Já jsem si teď jeden koupila, ještě ani nevylezly větvičky a sestra už mi ho chce oškudlat, že si ho namnoží, ale mě se do toho moc nechce :-) ušmikne mi větvičku, já budu bez květů a ještě z toho nic nebude... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|