|
Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 28.4.2013 S prodejnou Na Zazvorce jsem spokojeny.Solidni jednani, obcas se nejaka mala chyba nasla, ale byla ihned napravena.Druhy prodejce, ktereho mohu doporucit je Prodej stromku.Rostliny v solidni kondici za ceske ceny. |
 |
Založení korunky, 17.4.2013 Myslim si, ze spicak ta nejhorsi varianta neni.Kazdy presazovany stromek vam prijde o koreny.Rekl bych, ze me spicaky zasazene loni na jare se ujaly velice krasne, ale dalo to vice prace nez podzimni sadba.Zapestovane korunky dle mych predstav a ne... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Lilie, 16.4.2013 Preji dobry vecer.Chtel jsem se zeptat, jak na lilie, ktere jsem zasadil do hnizda po dvou kusech stejne odrudy.Snad krom jednoho pripadu, vsechny uz dva roky rostou a kvetou, ale kolem sebe maji spousty malych cibulek, ci pacibulek a zda se mi, ze... celý příspěvek > |
 |
Prodat vinný sklípek nebo nechat?, 15.4.2013 Za utrzene penize si urcite postavi na severni Morave takovy sklipek, ze tam bude mit toalety na fotobunku, teplotu ve sklepku bude zajitovat klimatizace... vino priveze od znamych z jihu a cimbalovka se objedna.Ale to je pouze komercni pocin...... celý příspěvek > |
 |
Sladký angrešt odolný proti padlí - co mi můžete doporučit?, 15.4.2013 Nasadila jste mi brouka do hlavy..asi ho zase zkusim... Myslim si, ze jeho chut asi nenese zadna jina odruda.Zasadim ho na jih mezi japonske svestky..a hned dva kousky. |
 |
Sladký angrešt odolný proti padlí - co mi můžete doporučit?, 15.4.2013 Pani Lido, kde jsou ty casy Zlateho fiku.Sam za sebe bych rekl, ze to byla a snad i je, jedna z nejchutnejsich odrud.Bohuzel provadet obradni tanecky s postrikovacem kolem teto odrudy je vice nez jista.Ale verim tomu, ze jednou se zase najde chutove,... celý příspěvek > |
 |
Obří masitá rajčata, 15.4.2013 V roce 2012 jsem vyzkousel 4 odrudy rajcat pestovat v pytlich.Nejchutnejsi a celkem vynosne byly Tornada.Davam vam za pravdu, ze tato odruda neurazi.Starty... nebyly spatne, ale mneli tuhou slupku.Navic je snad konzumuji uz nejkolik... celý příspěvek > |
 |
Nemoc a úhyn ryb, 12.4.2013 Tak to mate hodne ryb... jakou mate hloubku?Na zimu asi vypinate filtraci a vzduchovani resite ci ne?Koi kapra jsem jednou zkousel a jednoho mi odchytil souseduv kocour... uz je v kocicim nebi... ne mou pricinou.A druhy neprezil zimu. Hloubku mam 80... celý příspěvek > |
 |
Nemoc a úhyn ryb, 12.4.2013 Diky... do uvahy pripadaji obe varianty.Cerpadlo jelo nonstop.Takze pri jatnim ochlazeni na -15 mohly dostat karasi posledni ranu z milosti.Zajimave, ale je ze ostroredky a perlini jsou O.K. Liny jsem jeste nevidel.ale ti jsou zalezli a vylezou az se... celý příspěvek > |
 |
Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 12.4.2013 Tady prece vubec nejde vas odradit od diskuze.Jde tady o to, aby vam vase Althanka, taky nejen kvetla, ale i plodila.Althanova je zde jiz radu desetileti a proto, jako opylovaci jsou take uvedene odrudy svestek vesmes z tohoto obdobi.Viz Zelena a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 11.4.2013  Stenley je taktez dobry opylovac pro Althanku.Ja osobne ji nemam, ale jedna ma znama, kdyz ukoncila svou pracovni karieru v jednom slechtitelskem ustavu, tak si mimo jine dovezla domu jednoho krizence Althanova x smes pylu japonskych svestek... takze... celý příspěvek > |
 |
Zkušenosti se zahradnictvím Limbach, 11.4.2013 Ridi se s cenami v zahranici, akorat ze nevidi, co za ty ceny tam prodavaji.Za 800-1000Kc dostanu v Anglii klasiku v kontejneru.Na jare zasadim a na podzim sklizim.Novinky vyjdou draz, ale opet v maximalni kvalite.Stromek vam nabidnou v nekolika... celý příspěvek > |
 |
Názov odrody - slivka, 11.4.2013  Zelenou jsme mneli u babicky.Dva stromy, jedna mnela vetsi plody a ta druha mensi. Francouzi tyto odrudy rozlisuji..vetsi a mensi.Tady na foru uz o tom bylo taky neco napsano.Urcite vynikajici a chutna odruda.
Wazonovou momentalne mam a jsem s ni... celý příspěvek > |
 |
Nemoc a úhyn ryb, 11.4.2013 Tento rok karasi a ostatni drobotina do prvniho otepleni krasne prospivala a pak prislo ochlazeni a rapidni zmena ve zdravotnim stavu ryb.Pred tydnem jsem zaznamenal prvniho uhynuleho karase, dneska je "hore brichom" dalsich sedm.Nevite cim to muze... celý příspěvek > |
 |
Sladký angrešt odolný proti padlí - co mi můžete doporučit?, 10.4.2013 Mam bilou Primu a cerveny Karat.Jen sice dva roky, ale jeste jsem je nicim neosetroval a plody jsou chutne.Zakoupene byly v Drozdine.Myslim, ze tam maji same rezistenty. |
 |