Příspěvky uživatele - 176.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olověnec - jak pěstovat, 28.2.2012
A není možné, aby olověnec vydržel venku - jako keřík? Nabízí se jako stromek nebo "keř" - tím se myslí jen keřovitý tvar v nádobě, ne volně vysazený v půdě?
Realizace aneb co nejdřív, 19.2.2012
No, to možná, když přemýšlím v mírách pole, ne zahrádky! :-) Ale nic ve zlým.
Realizace aneb co nejdřív, 19.2.2012
Já teda jako nevidím souvislost mezi ohraničením záhonů a střídání plodin... ono se v ohraničených záhonech nedají každý rok zasadit jiné rostliny? :-) Ohraničujte a střídejte podle libosti. :-)))
Kompost, 22.1.2012
Když jsem na podzim přehazovala kompost, objevila jsem, že část byla přemokřená a vznikla tam taková ta černá mokrá hmota smrdící jako siláž. Není toho moc. - Můžu to stejně použít, nebo je to potřeba vybrat a vyhodit? Je to jen v jednom rohu,... celý příspěvek >
Škumpa, 16.1.2012
Bezva, děkuju!
Škumpa, 15.1.2012
Já to fakt nedokážu na internetu dohledat... Ti, co mají rádi ruj, zásadně používají jen název ruj, ti, co nenávidí škumpu, používají jen škumpu. Ale to ruj, též zvaná škumpa... - jak je to? Je to tak?
Škumpa, 13.1.2012
Zmatení se škumpou U ruje vlasaté píšou - též zvaná škumpa vlasatá. Škumpa se jeví jako zahradní pohroma. Ruj si pochvalují - nejde tedy o jiný název stejné rostliny? Ruj bych si chtěla pořídit, ale aby se z ní nevyklubala škodná škumpa...... celý příspěvek >
Navrhněte popínavku na garážové stání, 13.1.2012
A co to nakombinovat? Třeba břečťan jako neopadavý a k tomu něco kvetoucího, na jižní stranu nějaké víno.
Sango Kaku - keř nebo strom?, 11.1.2012
No zatím se zdá, že je to bída. :-) Uvidíme, až zahradnictví vyrazí s jarní nabídkou, zahradníky už svrbí prsty a weby zahradnictví zejí prázdnotou a starými nabídkami. Ještěže aspoň chodí ty katalogy! :-)
Malé zahradní jezírko 2 x 1,5 m, 10.1.2012
Je to moc hezký, ani bych nevěřila, že to jde takhle krásně schovat.
Starkl - zkušenosti, 8.1.2012
Nejlepší asi bude prohlédnout si katalog, vybrat, a objednat jinde. Pokud tu konkrétní rostlinu jinde nemají, tak bych ji prostě objednala, co už, nejde o život, ne. :-)
Zmlazovací řez starých stromů, 7.1.2012
Jsou to 3 jabloně a 2 meruňky.  Ještě si to nechám projít hlavou.
No já v podstatě nedělám nic jiného než studuji, jenže na obrázku je všechno jasné, větve rostou pkně přehledně... ale pak pod stromem vůbec nevím, kterou a jak moc bych měla fiknout, strom neroste dokonale rovně jako ten nakreslený...... celý příspěvek >
Starkl - zkušenosti, 7.1.2012
Já objednala jednou, zkušenost výborná. Rychle vyřízeno, všechno v pořádku. Samozřejmě kopírované květy v katalogu mě taky štvou. Jenže... je to prostě reklama jako každá jiná - a tudíž to člověk musí brát s nadhledem.
Dobrý den, máme na zahradě staré jabloně a meruňky. Většina úrody popadá shnilá, něco máme (v podstatě ale ani víc ovoce nepotřebujeme). Stromy dlouho nikdo neprořezával - tedy odborně, některé vadící větve jsme uřezali my. Chtěla bych se... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika