|
Příspěvky uživatele - 166.5
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stiga Estate 3084 H, 5.9.2016 Nejake zkušenosti s traktorem alko t 15-95.5 ci traktory od alka obecne? srovnani se stigou 3084 h? Mate nekdo zkusenosti s timto modelem? co ten alko motor?? poruchovost? ucpavani vyhozu travy? dekuji |  | Helikonie, 29.8.2015 Ahoj, chces li Helikonii tak to mas problem :D Ja shanim nejlepe rostrata a nic.Bratr jede do Malajsie, tak snad se na me usmeje stesti a doveze mi hlizu :)
|  |
|  | Pěstování banánovníku ze semene, 1.2.2014 Popravdě já se o to snažím už dlouho :) Sehnal jsem semínka banánovníku Musa Velutina. Klíčilo mi to snad 5 měsíců. Teď to mám v hlíně asi 3 měsíce a roste to teda pěkně pomalu.Asi proto, že to nemá dostatečné slunce nebo nevím čím to je, ale já měl... celý příspěvek > |  | Tacca chantrieri, 26.1.2014 Pěkná, ale to už bude jiné kafe :) Ale toto ji liána, takže asi hooodně velký skleník, teda jestli se podaří sehnat semena
|  | Tacca chantrieri, 26.1.2014 Na ebay.uk jsem našel, ale otázka, zda li se rozroste a když se připočte doprava, tak je to pomalu jak u nás :(
|  | Tacca chantrieri, 26.1.2014 Tuto stránku již znám nazpaměť :) Taky mám semena taky na klíčení, jsou na vlhkém kokosovém vlákně, cca 2 mm zahrabaná se slušnou vlhkostí :) Kdo by to byl řekl, že je tam už půl roku a zkrátka nic :(Fakt bych chtěl tuto rostlinku :) vzdám se... celý příspěvek > |  | Jak hlídat ostružinový kvas, 16.8.2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak se má hlídat ostružinový kvas a na co si dávat pozor.Mám nachystáno 50litrů kvasu... Děkuji |  | Klíčení semen, 2.3.2013 No takže jsem postupoval dle návodu a selského rozumu :) Jinak po týdnu od vysetí zatím ani jedno semeno se nechytlo a nevyklíčilo.(Perilla, Jiaogulan, chilli bhut jolokia, meloun pepino, Sutherlandia - africká bylina)Tablety Jiffy jsou stále vlhké,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|