Tacca chantrieri
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 213.166 (?), 25.1.2014 21:17, zobrazeno: 6908x
Zdravim, nenasel by se tu nekdo, kdo ma tuto prenadhernou rostlinu doma a ma vlastni seminka? Bojim se koupit rostlinu za vice jak 500 aby mi zdechla :(Radeji bych si ji vyklicil od seminka, myslim ze ma pak i clovek vetsi radost :) Klidne odkoupim seminka, nebo vymenim za seminka chilli, tech maaaam opravdu hodne :)
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 166.5 (?), 26.1.2014 10:06
Tuto stránku již znám nazpaměť :) Taky mám semena taky na klíčení, jsou na vlhkém kokosovém vlákně, cca 2 mm zahrabaná se slušnou vlhkostí :) Kdo by to byl řekl, že je tam už půl roku a zkrátka nic :(Fakt bych chtěl tuto rostlinku :) vzdám se kávovníku, čajovníku, strelitzie zkrátka klidně všeho co mám doma aby mi doma rostla a kvetla tato krasotina :) ne, nevzdám se ničeho, zkrátka budu pokračovat dál... Mám objednané opravdu hodně čerstvá semena z Německa, nebyly nejlevnější, ale bojím se že je po nich. Tento mráz nepřežijí na poště nebo bůhví kde je to teďkom skladované.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 166.5 (?), 26.1.2014 12:21
Na ebay.uk jsem našel, ale otázka, zda li se rozroste a když se připočte doprava, tak je to pomalu jak u nás :(
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 166.5 (?), 26.1.2014 13:47
Pěkná, ale to už bude jiné kafe :) Ale toto ji liána, takže asi hooodně velký skleník, teda jestli se podaří sehnat semena
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 213.166 (?), 9.7.2014 21:53
Vyklíčeno... z 50ti semínek zatím vzešlo 6, z teho 3 zdechly... Je to bohužel tak, ale je to opravdu hooodně náročná kitiii... Mam ji v květináči, který je zabalen do igelitu kvůli vlhkosti, v tom mi zdechly 3 :( takže nevím, kde sehnat v bytě vlhkost 80%...jedině akvárko a pojedeme v akvárku
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|