Příspěvky uživatele - 212.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jedovatosť - Agát biely, 18.3.2013
Ako je to s tou jedovatostou neviem, ale agat ako rastlina bobovitá obohacuje pôdu o dusík.
Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 26.2.2013
Ostali mi už len chuťovo slabší Mc Intosh a lepší Jonatan, u ktorého však začínajú plesnivieť jaderníky, takže králici sa tešia...
Blenheim?, 13.2.2013
Váš odhad veku ma veľmi zaujal, tie plody som mal totiž zo stromu s objemom kmeňa 2,5 m, pred rokmi bol špatne obrezaný, už presychá ale ešte stále rodí.   Len tak na porovnanie koľko meria váš?
Mýtus Strýmka, 13.2.2013
Naozaj?  Neviem odkial ste, ale kedže som túto odrodu poznal z Nemecka, kde má povesť obstojnej moštovej sorty, poobzeral som sa u nás okolo Humenného a hľa, najmä okolo ciest jej rastie ešte spústa a napriek veku, niektoré stromy sú vo veľmi... celý příspěvek >
Jmelí, 6.2.2013
U mňa na záhrade v Humennom taký kŕdlik asi 50 ks. chochláčov sev. sporadicky pozorujem už od pol. decembra. Najradšej sedia a cvrlikajú si na veľkom javorovci jaseňolistom v susedstve. Žeby tie semená žrali?
Jakub Fisher - odrůda jabloní, 6.2.2013
V starých sadoch v Bavorsku je sorta J. Fischer bežná, plody predávali dokonca aj v biopredajniach. Je to šťavnaté veľmi   chutné septembrové jablko.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika