|
Příspěvky uživatele - 212.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jedovatosť - Agát biely, 18.3.2013 Ako je to s tou jedovatostou neviem, ale agat ako rastlina bobovitá obohacuje pôdu o dusík. |  | Které jablíčko vám chutná s blížícím se jarem?, 26.2.2013 Ostali mi už len chuťovo slabší Mc Intosh a lepší Jonatan, u ktorého však začínajú plesnivieť jaderníky, takže králici sa tešia...
|  |
|  | Blenheim?, 13.2.2013 Váš odhad veku ma veľmi zaujal, tie plody som mal totiž zo stromu s objemom kmeňa 2,5 m, pred rokmi bol špatne obrezaný, už presychá ale ešte stále rodí. Len tak na porovnanie koľko meria váš? |  | Mýtus Strýmka, 13.2.2013 Naozaj? Neviem odkial ste, ale kedže som túto odrodu poznal z Nemecka, kde má povesť obstojnej moštovej sorty, poobzeral som sa u nás okolo Humenného a hľa, najmä okolo ciest jej rastie ešte spústa a napriek veku, niektoré stromy sú vo veľmi... celý příspěvek > |  | Jmelí, 6.2.2013 U mňa na záhrade v Humennom taký kŕdlik asi 50 ks. chochláčov sev. sporadicky pozorujem už od pol. decembra. Najradšej sedia a cvrlikajú si na veľkom javorovci jaseňolistom v susedstve. Žeby tie semená žrali? |  | Jakub Fisher - odrůda jabloní, 6.2.2013 V starých sadoch v Bavorsku je sorta J. Fischer bežná, plody predávali dokonca aj v biopredajniach. Je to šťavnaté veľmi chutné septembrové jablko. |  |
 |
|
|
|