|
Nevíte název keře?, 2.8.2013 Musíme pokračovat ve stejném duchu... Bou*******lea ale to jen hádám, páč jsem v Itálii nikdá nebyla a kvalita fotky, nic moc. |
 |
Vie niekto aka je to rastlina?, 2.8.2013 Tre** rák******* - Aru*** don** |
 |
|
 |
Miscanthus (Sioux), 31.7.2013 Květo, děkuji za naprosto vyčerpávající odpověd .
Eragrostis spectabilis... jestli to nebude ten načechraný růžový obláček ale jak píšete "jen pár chlupů", tak budu zklamaná .
Calamagrostis brachytricha... u Vás kvete kvete v září a u mě... celý příspěvek > |
 |
Miscanthus (Sioux), 31.7.2013  Květo, děkuji za ochotu . Z úzkolistých mám pěkný Silberspinne (foto), Red Chief a Morning Light jsou letos koupené ale vypadají o moc lépe než Sioux. Jeden květ na Sioux asi bude, tak pak vyfotím s květem.
Ještě když vás mám "na drátě" a vyznáte... celý příspěvek > |
 |
Jen si tak trochu postěžovat, 29.7.2013 Tak to je hrůza , já bych po takové kalamitě ani neměla chut jít na zahradu. Preventivně jsem k večeru srazila kbelíky s rajčaty k sobě a přehodila na ně plachtu... zatím jen prší, snad tady kroupy nebudou (tuky-tuk) |
 |
Miscanthus (Sioux), 29.7.2013 Právě že tady těžká půda není, je tady lehká (Poděbrady). Ke všem nově zasazeným přidávám kompost aby bylo z čeho žít a pár granulek hnoje. Všechny Miscanthy dostávají zvláštní příděl vody... tak já nevím .
Michale a vy máte Sioux doma? Jak... celý příspěvek > |
 |
Je to nemoc?, 27.7.2013 To je hálka, dělá to nějaký druh korovnice...
máme to také na smrku, prý se to sbírá ještě než se otevřou... my to vzhledem k velikosti stromu neděláme.
|
 |
Sklizeň rajčat 2013, 27.7.2013 Hned druhý den jsem koupila Wuxal Kalcium a postříkala je... nikdy jsem se s tím nesetkala, až letos u velkoplodých v kbelících. Jinak popela by teoreticky mělo být dost z kompostu, topíme v krbovkách dřevem a všechen popel jde na kompost a ten jsem... celý příspěvek > |
 |
Sklizeň rajčat 2013, 27.7.2013  KUKY, prosím o fotku želvy, zachráněné ze želví polévky . U nás jí ze zvířátek rajčata jen křeček... |
 |
Sklizeň rajčat 2013, 27.7.2013  My sklízíme ze skleníku Pollicino (první plodilo), Finik or. (plodí opravdu hodně). Tomatoberry bude konečně první k ochutnání, i Goldkrone které udělalo rekordní vijan o 40plodech a stále není konec, stále nakvétá . Na Sl. Děvočku stále čekám, ještě... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Proč mi odcházejí dýně?, 27.7.2013  Prosím, prosím... proč mi odcházejí dýně? Mám první dva plodíky a oba začali gumovatět ... dělám neco špatně, nebo první plody odcházejí jako mi to dělá cuketa? Vedle je patizon, cuketa a ty jsou v pohodě, už dlouho sklízím.
Díky za odpověd a... celý příspěvek > |
 |
Miscanthus (Sioux), 26.7.2013  Miscanthus 'Sioux'...máte někdo na zahrádce? Loni jsem sehnala, zasadila a ačkoliv všechny ostatní trávy mají stejné podmínky a super rostou, tento je ubohost sama . Má tak 30cm a listy dost žluté... začínám pochybovat jestli je to vůbec Sioux, na... celý příspěvek > |
 |
Brslen křídlatý "Compactus", 25.7.2013 Nemyslíte tím polosmrkem pajehličník přeslenitý? Obdivovala jsem ho tuhle v zahradnictví . Jinak souhlasím s Lídou... jen né thuje, na slunce bych tam dala okrasnou trávu... nějaký na podzim pěkně zbarvený Miscanthus (Gracillimus, Silberspinne,... celý příspěvek > |
 |
Co je to za květinu?, 25.7.2013  Prosím o identifikaci rostliny. Dárkyně jí říká "eukalyptus"...ale o ten se určitě nejedná . Rostlina voní jakoby po mátě nebo jiné bylince a bude převislá.
Děkuji za odpovědi.
Renča |
 |
Boruvka z lesa, 22.7.2013  Ohledně elektrické motorové pily a maziva... nikdy jsem jí v ruce neměla a netuším jestli jsou z ní piliny kontaminované. Hobliny beru z truhlárny a křeček si zatím na ně nestěžoval... eko-bio si je kontaminuje sám .
Ohledně borůvek z... celý příspěvek > |
 |