|
Příspěvky uživatele - 167.73
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajče tyčkové Palava F1, 3.1.2014 Měli jsme možnost před uvedením na trh tuto odrůdy vyzkoušet. Ve srovnání s jinými LSL hybridy je to špičková záležitost, šlechtiteli (mimochodem tuzemskému) se podařil docela značný návrat k chuti rajčete, jak by mělo být. Porovnání vychází z... celý příspěvek > |  | Bylinky - peletované osivo, 31.5.2013 Dobrý den,
nemáte někdo znalost zdroje peletovaných (obalovaných) osiv bylinek (bazalka, tymián, majoránka, oregáno, atp.)?? Třeba i v zahraničí anebo na zakázku.
Děkuji, nemohu nic kloudného najít. |  |
|  | Rychlení keříčkových rajčat, 5.2.2013 Máte pravdu, zatím to mám namyšlené tak, že lahve budou přímo okolo jednotlivých rostlin, mám jich mnoho tisíc. Jsem zvědav, co vymyslíte Vy. Víc hlav skoro vždy víc ví... |  | Rychlení keříčkových rajčat, 5.2.2013 Tak to jsme na tom stejně. Ale pro zajímavost, loni jsme měli celou řadu roubovaných odrůd, co dělají komerčně ve Španělsku. A již v polovině června dozrály první plody - šlo o odrůdy Ministar, Lupita a Lucinda. Všechno cherry, chuťově slobota (holt... celý příspěvek > |  | Rychlení keříčkových rajčat, 5.2.2013 Dobrý den,
dumám nad rychlením rajčat mimo foliovník či skleník. Napadlo mne, že by to mohlo jít dobře s keříčkovými. Výsev provést teď na začátku února, začátek dubna ven na záhon s černou textilií a masivně proložit PET lahvemi s vodou (třeba i... celý příspěvek > |  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 5.2.2013 Zlatava bylo loni největší pozitivní překvapení z běžně dostupných odrůd. Velmi odolná praskání i chorobám, velmi plodná, atraktivní plody vysoce nadprůměrné chuti. Zajímavá barevnost je bonus. Z takovýchto nových běžně dostupných (Nohel, Moravoseed)... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|