Příspěvky uživatele - 129.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Solo v Mountfielde, 7.2.2013
Na stránkách Mountfieldu si najděte tuto pilu pod ní jsou ruzné doplnky a až dole pod nimy je návod ke stažení.
Solo v Mountfielde, 20.1.2013
Zdravím.Tak už ji mám také.Husqva pomalu dochází tak jsem se také nechal stáhnout.Koupil jsem SOLO 652.Sice na splatky peněz není.Tak doufám že pojede jak má.
Solo 652 řetěz, 17.1.2013
Zdravím.Uvažuji o této pile z Mountfieldu, ale má asi řetěz 1,5 mm.Mám doma pilu H 142e a k ní koupené nové řetězy ale 1,3mm.Mohu koupit na Solo lištu s drážkou 1,3 mm???
Solo v Mountfielde, 11.1.2013
Dneska jsem tam byl a ptal jsem se na ty super ceny.Bylo mi řečeno že maji dvě akce.Ta prvni bud pila za cca 12,000kč ale k ní ten benzin za devatenáct, nebo druha za cca 7,000kč ale bez benzínu.Takže tak se mají věci.
Klobásová směs, 13.6.2012
Dobrý den Velice mě chutná klobásová směs.Dělá ji Hamé je to konzerva.Bylo by možno udělat si ji sám???Jestli udelat normalně směs na klobásy a nacpat do sklinek a zavařit??? Děkuji za rady.
Vari-abg-480 - výměna oleje, 7.6.2010
Dobrý den.tuto sekačku mám také a zatím spokojenost.olej jsem měnil tak ze jsem ji krátce zahřál poté odmontovalvzduch.filtr odšrouboval jsem zátku od oleje a sekačku s pomocnikem jsme obratili vzhuru a olej vylili.tak me to bylo i prezentovano v... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika