|
Příspěvky uživatele - 129.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Solo v Mountfielde, 7.2.2013 Na stránkách Mountfieldu si najděte tuto pilu pod ní jsou ruzné doplnky a až dole pod nimy je návod ke stažení. |  | Solo v Mountfielde, 20.1.2013 Zdravím.Tak už ji mám také.Husqva pomalu dochází tak jsem se také nechal stáhnout.Koupil jsem SOLO 652.Sice na splatky peněz není.Tak doufám že pojede jak má. |  |
|  | Solo 652 řetěz, 17.1.2013 Zdravím.Uvažuji o této pile z Mountfieldu, ale má asi řetěz 1,5 mm.Mám doma pilu H 142e a k ní koupené nové řetězy ale 1,3mm.Mohu koupit na Solo lištu s drážkou 1,3 mm??? |  | Solo v Mountfielde, 11.1.2013 Dneska jsem tam byl a ptal jsem se na ty super ceny.Bylo mi řečeno že maji dvě akce.Ta prvni bud pila za cca 12,000kč ale k ní ten benzin za devatenáct, nebo druha za cca 7,000kč ale bez benzínu.Takže tak se mají věci. |  | Klobásová směs, 13.6.2012 Dobrý den Velice mě chutná klobásová směs.Dělá ji Hamé je to konzerva.Bylo by možno udělat si ji sám???Jestli udelat normalně směs na klobásy a nacpat do sklinek a zavařit??? Děkuji za rady. |  | Vari-abg-480 - výměna oleje, 7.6.2010 Dobrý den.tuto sekačku mám také a zatím spokojenost.olej jsem měnil tak ze jsem ji krátce zahřál poté odmontovalvzduch.filtr odšrouboval jsem zátku od oleje a sekačku s pomocnikem jsme obratili vzhuru a olej vylili.tak me to bylo i prezentovano v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|