Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
trávník - vápnění, 25.11.2008
Vápněním trávnílu vůbec nic nepokazíte a předejdete výskytu mechu.  Zdravím - Daniela.
nedozrálá rajčata - co teď?, 25.11.2008
Jíst syrová zelená rajčata je hloupost  - a ani nejsou dobrá. Ale to snad každý ví - tudíž žádná novinka.   Varem se solanin neutralizuje.  Zdravím - Daniela.
Název pokojové kytičky, 24.11.2008
No, to je paráda,  Lenko!  Tak se aspoň mám na co těšit.  A podle této poslední fotky jsem prohlásila, že je to natuty ona. Stejné lístky, stejné zoubkování i stejný lesk. Tak díky,  zdravím - Daniela.
Název pokojové kytičky, 24.11.2008
Myslela jsem si, že se bavíme o kvetení té Perila frutescens.  Ale nyní mi dochází, že Romila píše zřejmě o molici.  Molici jsem měla v létě na zahradě a také krásně kvetla. Ale já jsem měla molici s lístky, které měly bílé... celý příspěvek >
Název pokojové kytičky, 24.11.2008
Ta moje ještě nekvetla. Ale teď si říkám, že to asi bude tím, že jsem ji stále zaštipovala, aby byla hustá a malá.  Tak jí přestanu krátit a snad na jaře také rozkvete.   Zdravím všechny Daniela.
Jak na šáchor, 23.11.2008
Šáchor se nemá zalévat do květináče. Chce nějakou velikánskou hlubší misku, nebo kýbl, jak píše paní Romila.  A zalévat do kýble, on si cucne podle své potřeby.  Veliký šáchor vypije až 3 litry vody denně.  Chce hodně světla, ale... celý příspěvek >
Název pokojové kytičky, 23.11.2008
Lenko, tak teď jsem z toho jelen!  Ta Vaše kytička ze semínka vypadá přesně stejně, jako ta moje.  Jen mi připadá, že na tom sáčku jsou ty lístečky trochu do fialova.  A ta moje, i když je na přímém slunci, nikdy nafialovělé lístečky... celý příspěvek >
Název pokojové kytičky, 23.11.2008 Obsahuje fotku
Já si myslím, že je to opravdu ten  Plectranthus parviflorus - molice.  Porovnala jsem svoji kytičku s obrázkem vyhledaném na google (podle názvu, který napsal Láďa a Romila) a obě kytičky jsou naprosto shodné. Všem děkuji, zdravím -... celý příspěvek >
Název pokojové kytičky, 22.11.2008
No vidíte Romilo, a já jsem si stále myslela, že jde o pokojovku.  Tak mi potom napište, jak dopadlo Vaše bádání!   Zdravím - Daniela.
Název pokojové kytičky, 22.11.2008
Láďo, díky - ale mám ji už rok a přes zimu jsem jí měla při pokojové teplotě a dařilo se jí výborně, neupadl ani jeden lísteček.  Tak nevím?  Přesto díky za snahu.    Zdravím - Daniela.
Název pokojové kytičky, 22.11.2008 Obsahuje fotku
Dostala jsem od kamarádky pokojovou kytičku.  Má ráda hodně vody a sluníčka. Jak je vidět na fotce, daří se jí dobře - jen nevím, jak se jmenuje. Poradíte mi někdo?  Děkuji, zdravím - Daniela.
zazimovani begonie, 22.11.2008
Zkuste to - zalévat jen minimálně a nehnojit.  Najděte to nejchladnější místo v bytě a tam ji nechte až do jara.  Dlouhé výhony sestřihněte aspoň o třetinu.  Na jaře ji pak hodně zalijte, přeneste do teplejší místnosti a začněte... celý příspěvek >
Mám je zalít, 22.11.2008
O zazimování kaktusů v ledničce jsem ještě nikdy neslyšela.  Bála bych se, že tam budou mít nedostatek světla.  To reději bez té zálivky až do jara a někde na nejchladnějším místě v bytě - stejně jako paní 176.18.  Zdravím - Daniela.
Přísavník pětiprstý (psí víno) - stříhání, 21.11.2008
Je dost trpký a uvádí se, že je mírně jedovatý.  Asi bych to nezkoušela.  Zdravím - Daniela.
Skudci na balkone, 21.11.2008
Biool je právě na přírodní bázi, takže by vám asi vyhovoval.  Zeptejte se v Bauhasu, nebo v Hornbachu.  Zdravím - Daniela.
Další diskuze:  11,  12,  13,  14,  15  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika