Příspěvky uživatele - 245.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň rajčat 2013, 20.6.2013 Obsahuje fotku
Tak o část sklizně se mi postaralo nynější počasí. Ve starém skleníku i přes rozptylové drátosklo mi sluníčko spálilo vrcholy u 9 rajčat z 24. Nikdy předtím se mi to nestalo. U některých rostlin to odneslo jedno květenství u jiných i dvě což je... celý příspěvek >
Papriky - 2013, 18.6.2013
Máte krásné papriky. Mohu se zeptat jakou máte kapkovou závlahu a jak jste s ní spokojen, případně nějaké postřehy. Díky
Slimáci, 18.6.2013
Mě připadá, že pomáhal donedávna a teď už vůbec. Cukety zasypané ferramolem byly ráno obalené slimáky. Oproti včerejšku přece jenom zlepšení, zlikvidoval jsem jich rovných 200 a šel spát.
Mravenci ve skleníku, pasti vyschnou, 17.6.2013 Obsahuje fotku
Můj arzenál na mravence funguje perfektně.
Slimáci, 17.6.2013
Já bojuju hlavně podle směny. Minulý týden když jsem šel do práce každý den v 5:15 procházel zahradu a bylo jich tak do 20. Při odpolední ve 22:15 jich nacházím kolem 100 každý den. Teď mám noční a v 6:15 byla tahle spoušť. Zahradu máme udržovanou i... celý příspěvek >
Co je s třešněma?, 17.6.2013
Na monilii jsem nepomyslel, asi to bude ono
Sklizeň rajčat 2013, 17.6.2013 Obsahuje fotku
Přidám jednu anomálii, kterou mi vytvořila odrůda Tangerine. Jinak letos to odhaduji tak na 3 až 4 týdny zpoždění oproti loňsku.
Co je s třešněma?, 17.6.2013
U nás v okolí takto dopadlo mnoho třešní. Chemický postřik mohu 100% vyloučit, protože všude kolem jsou akorát louky a postižené stromy jsou takřka v pásu, takže se se sousedy domníváme, že nám namrzly. Zajímavé je, že se to projevilo až cca po... celý příspěvek >
Slimáci, 17.6.2013 Obsahuje fotku
Zdá se že pomalu prohrávám boj se slimáky, ze začátku sezony mi Ferramol fungoval perfektně, ale v dnešní době už ho ignorují a žerou o 106 na co přijdou. Komplet mi zlikvidovali okrasné dýně, jiřiny, slunečnice, macešky, afrikány taky skoro všechny.... celý příspěvek >
Zaštipované keříčkové rajče, 16.6.2013
Nejsem si zcela jistý, ale řekl bych že nestandartně ukončený růst.
Zaštipované keříčkové rajče, 15.6.2013 Obsahuje fotku
Tyčková odrůda Ciliegio di Pachino mi u jedné rostliny ve skleníku udělala toto. Uvidím zda i přes poctivé vyštípání zálistků obrazí.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 15.6.2013
Mě zatím jenom kvete :-(
Zaštipované keříčkové rajče, 15.6.2013
Abych zamezil podobnému případu zakázal jsem jakoukoliv manipulaci s rajčaty ve skleníkách a venku mám keříčková rajčata označena červenou páskou. Jak píše Mirek někdy vyrazí nové zálistky, ale mám i zkušenost, že nevyrazily, takže na rostlině byly... celý příspěvek >
Miscanthus sinensis zebrina, 12.6.2013
Nijak speciálně trávy nehnojím, občas přidám do zálivky kristalon start.
Miscanthus sinensis zebrina, 12.6.2013
Mě každý rok prvně vyroste a až potom vytvoří proužky.  První rok jsem byl taky trošku vyděšený, ale už jsem se s tím smířil 
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika