|
Příspěvky uživatele - 220.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Metaltec-1 - přídavek k oleji, 20.10.2006 Už jsem myslel, že se neozvete, ještě nabídka Vašeho = dle popisu stejného produktu za cenu 2 balení M1 mi tady chybí. O chlóru se nezmiňujte, když jste neviděl výsledky strojního zkušebního ústavu v Brně , které byly to první co mě... celý příspěvek > |  | Metaltec-1 - přídavek k oleji, 20.10.2006 Já jsem se to pokusil nafotit, že Vám to nestačí je mě jedno, protože nemám potřebu nikoho přesvědčovat, stejně se na to přijelo podívat asi 14 lidí, kteří to chtěli vidět na vlastní oči, i to je problém, protože nemám zájem pořád dokola sundávat... celý příspěvek > |  |
|  | Honda GCV135H-GCV160E Pomoc, 10.10.2006 Teoreticky máte pravdu, ale překlep to není, ptal jsem se v servisu spec. na Vari - Honda kdysi, že mi to střílí do výfuku a měl jsem nastavit trochu víc bohatosti a pomohlo to. Chtěl jsem to popsat víc podrobně , ale někdy se přetrhne nit - telefon... celý příspěvek > |  | Elektrickou řetězovou pilu Narex nebo Bosh?, 14.9.2006 Zkuste se ještě podívat na prof. el. pily Dolmar , 2000W, 13,3m/s, Makita el. motory,kovová skříň, ložiska kval. zapouzdření, hnané kolo stojí např. jen 100,- v případě nutnosti opravy. Dělení je 3/8, což ještě zvyšuje řezný výkon, podélný... celý příspěvek > |  | Pila pro sochaře, 13.9.2006  Toto je problém pro Vaše práce je potřeba odpovídající nářadí, takže jedna pila neřeší vše. Já bych doporučil PS 3400 je to profi lehká pila 1,4kW, je určena na přesné, komplikované řezy. Dělá se v provedení s krátkou, nebo klasickou zadní rukojetí.... celý příspěvek > |  | První postřik vinné révy - kdy a čím?, 28.8.2006 Většinou stačí v dubnu, až začne réva rašit ji pěkně opláchnout ridomilem nebo jiným měďnatým přípravkem. V době řádění plísní postřiky opakujte dle příbalových leetáků.
Hodně zdaru, Honza |  | Ochrana proti vosám a ptákům, 28.8.2006 Proti ptákům sítě (nemá cenu šetřit, ty levnější se trhají). proti vosám věsím cca po 1 metru lahve od piva buď s pivem(4-5 cm) nebo naředěným sirupem(nejlepší je domácí) a pak cca po týdnu měnit obsah. Jakmile však vosy začnou ozobávat, radši udělám... celý příspěvek > |  | Křovinořez do 6 - 7 tis. kč, 10.7.2006  A pane J.S. ještě jednu otázečku. Lze strunovou hlavou nastíněný pozemek cca 1x za měsíc až dva měsíce posekat? Nebo je nutný břitový nůž? Jedná se skutečně pouze o trávu za nesekané období vzrostlou. |  | Problém s traktůrkem, 25.5.2006 Na karburátoru by mělo být nastavení bohatosti směsi. Jestli je tam šroubek, který pouze hlavou vyčnívá, tak při volnoběhu a teplém motoru se otáčí pomalu na obě strany až jsou nejvyšší otáčky, potom se případně upraví volnoběh. Jinak mě to dělají... celý příspěvek > |  | pila do ženských rukou?, 22.5.2006 Já to beru, že i takovou práci žena zvládne, ale rozhodně na možná rizika, když se tady navíc dotazuje musím upozornit. Je to opravdu na zvážení, když nemá žádné zkušenosti, jestli to za to stojí. J.S. |  |
|  | Jonsered nebo Husgvarna, 18.5.2006 Obě značky patří pod Elektrolux, podle testů na tom byla o něco lépe HQ, ale záleží, jak to budete mít cenově a servis - přístupnost u Vás. Konstrukčně minimální rozdíl, hlavní rozdíl je v designu no a v... celý příspěvek > |  | křovinořezy McCulloch - zahr. tech. zn. Active, 17.5.2006 Já mám vyzkoušeného Dolmara MS 290 U, cenově se dostanete na Vámi požadovanou úroveň, má dost technických vymožeností, ale není to dělitelná hřídel. Model značky, který uvádíte nemohu objektivně posoudit. Více 607619529 |  | Metaltec-1 - přídavek k oleji, 15.5.2006  Víte, kdo se v tom vyzná, tak stejně ví, že je to těžko přesně nafotit, ale nějaká e-mailová adresa mi přišla na mobil, tak jsem těch fotek posílal víc. To stejně není podstatné, kdo nevěří ať tam...... Mějte se J.S. |  | Metaltec-1 - přídavek k oleji, 12.5.2006  Původní využití přípravku bylo na dojetí bojového vozidla po poškození motoru. Když tak pátráte zjistíte také, že někteří výrobci olejů podobné látky dávají do svých cenově "velmi" přitažlivých produktů. Takže odkazů zde můžete uvést kolik... celý příspěvek > |  | Metaltec-1 - přídavek k oleji, 12.5.2006 O řetězech a jejich profilech jsem psal, hledejte v odkazech zde. K pilám se mohu vyjádřit asi takto - obě jsou hobby a liší se výkonem. 230 je konstrukčně stejně řešena jako 250. Obě mají 3/8 řetěz menší provedení - než profi 3/8. J.S. Více... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|