Příspěvky uživatele - 220.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačka s/bez pojezdu, 28.4.2008
Jen pro upřesnění, sekačkou ve svahu seče žena (ne moje:), trávu sbírá do koše a tvrdí, že se s lehkou sekačkou bez pojezdu nadřela méně, než s novou s pojezdem. Musím jí dát za pravdu. Když se lehká sekačka bez pojezdu vytlačí na vrch zahrady a seče... celý příspěvek >
benzínový vyžínač, 25.4.2008
Zcela určitě Vám postačí vyžínač. Stejně to budete brát strunou. A navíc s křoviňákem se nemusíte kvůli řidítkům pořádně ke plotu ani dostat. Stihl a ALKO je rozdíl, o tom nemá cenu diskutovat. Nyní je akce a Stihl FS 38 teď za necelé... celý příspěvek >
husqvarna 55, 23.4.2008
Měl jsem na mysli - co to dělají - těžké současné farm modely např. H460. O hmotnosti u H55 bych polemizoval až na posledním místě. Vůbec zde nejde o to, abyste měnil značku. O to mi nikdy nešlo. Ovšem musíte potom vybírat z toho, co daný... celý příspěvek >
zkušenosti z OBI, 22.4.2008
Když jsem ptal v OBI na pozáruční servis sekaček, tak mi řekli, že tuto službu nenabízejí.
Motorová sekačka Al-ko BR520 Silver, 21.4.2008
2 M.V. S tím testem máte pravdu. Nicméně, dnes mi prodejce sekaček ukazoval ten list Dnes s testem od itestu a na začátku vpravo nahoře je asi šstkou písmem napsáno magické slůvko inzerce, já sám jsem si ho nevšiml. Pokud si chcete udělat obrázek o... celý příspěvek >
Lepidlo na dřevo, 21.4.2008
Podtlakový vak, kromě důvodů, které již napsal tomast, je vhodný na senvič či laminát také proto, (kromě toho, že je jednoduchý a levný), že z lepených vrstvev odstraní vzduchové kapsy, bubliny a přebytečné lepidlo, které snižují kvalitu spoje.
sekačka Toro 55 cm s mulčováním a její ucpávání, 16.4.2008
Mulčování  - to je sada, nůž a záslepka. Nůž má jiný tvar, než běžný nůž a jeho úkolem je travní hmotu co nejvíce rozmělnit, záslepka je tam z důvodu zamezení vyhazování posečené hmoty mimo prostor nože, dále se díky tomuto zdrží tráva... celý příspěvek >
TK, TZ, MT, Holder - vyskakuje zpetny chod, 16.4.2008
Buď jsou již hodně sjeté okraje ozubených věnečků soukolí, nebo řadicí mechanismus nezatlačí věneček nadoraz, tak, aby jej západkový mechanismus udžel v pozici. Nebo mohou být špatné západky. Každopádně v ruce nikdy takovou sílu neudržíte.
Motorový olej - sekačka s pojezdem, 11.4.2008
Možná zbylo v karburátoru staré palivo. Nechte vyndanou svíčku a 20-30x protáhně te naprázdno motor, aby případná stará směs mohla vylétnout otvorem pro svíčku. Další možností je ucpaný vzduchový filtr? Nemusí to být vizuelně moc poznat. Stačí... celý příspěvek >
Kultivátor vs Rotavátor - jaký je rozdíl?, 10.4.2008
P.Stanislaw z pohledu toho, co je v obchodech a jak to nazývají souhlasím. Ale principielně je rotavátor - rotuje - rotační nože, kultivátor - kultivace pasivní - nože, radličky. Tak nás to učili a nijak jsme tomu neřekli. Kdybych řekl -... celý příspěvek >
Kultivátor vs Rotavátor - jaký je rozdíl?, 10.4.2008
Kultivátor má radličky, za nimi mohou být válečky, které rovnají půdu a drtí malé hrudky, nebo pouze radličky pro meziřádkovou kultivaci - kultivátor je z pohledu pohonu pasivní  - tedy ne poháněné, ale tažené zařízení. Rotavátor... celý příspěvek >
Benzínová motorová pila, 9.4.2008
Mě ten popis nestačí. Chtělo by to popsat stáří pily, typ, intenzitu provozu, byla už seřizována...  Některé typy mají vady z výroby - nepřesná mechanika sytiče - obohacení - sytičová klapka netěsní a obohacení je malé. Dále to může souviset se... celý příspěvek >
Honda Vs. Briggs, 2.4.2008
Jak len OHV... OHV, OHC je nejen u těchto malých motorů to nejlepší, co se dá použít. Proti tomu je SV jednoduchý, neekonomický, ale funkční odvar. Protože je funkční, tak mnoho lidí jej bere, jako srovnatelný, ale ani... celý příspěvek >
Briggs, 1.4.2008
2 Durkovic: Jen bych opravil: poloha štart = zatvorená škrtiaca klapka ;).
Automatické otvírání oken skleníku, 31.3.2008
Pokud z té ucpávky na konci těla při vysoké teplotě nestříká olej, tak je to jednodušší princip, ale má menší sílu, než když se kapalina opírá o utěsněnou pístnici. To neříkám jako kritiku, pouze by na to mělo být pamatováno při montáži (jakou pákou... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika