Příspěvky uživatele - 220.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém - Motor Briggs, 6.6.2008
Ověřte funkčnost startování, dále dle stavu zda je elektrika v pořádku - nikde nic neprobíjí a jestli se nepootočil ventilátor na klínku(zajistit, povolit matku a ověřit), případně není poškozen zapalovací modul (vysokonapěťový kabel).
Předražené pily, benzin vs. elektrika, 5.6.2008
Pro Josefa: Jistič D můžete dát pouze, pokud na jeho výstupech budou připojena zařízení, která to zvládnou, tzn. pokud je jistič pouze pro dílnu, tak to tolik nevadí. Když ale dojde na zkrat, bude jej Déčko držet déle, což doufám víte.
Předražené pily, benzin vs. elektrika, 5.6.2008 Obsahuje fotku
Kvalitní výkonné pily mají omezení rozběhového proudu. Např. Makita, Narex nejen u el. pil. V tab. je možné porovnat jmenovitý a rozběhový proud. Potom je jasné, že 16A bez omezení rozběhového proudu nestíhá.
Jestli nemají pily ochranu proti nárazovému zvýšení proudu při rozběhu - moje pila to má, tak potom 16A jistič vypne, neboť rozběhový proud je vyšší, než pouhý výpočet.
Jakou sekacku na hodne vysokou travu na suseni, 5.6.2008
Jen pro představu - měl jsem možnost v roce 1995 koupit sestavu Vari - s Hondou, nebo B+S. Protože to už po několikáté předhazujete, tak já ten motor GXV160 mám pořád bez závady a pořádně jej využívám i v lese(dvoumontáže, naviják).Tento motor jsem... celý příspěvek >
A jak tedy zní otázka? ;-) Chcete poradit s jističi, benzínovou pilou, elektrikou, nebo zanadávat na cenovou politku prodejců? V první řadě, 16 A jistič, pokud není na cestě zkrat či další spotřebič s velkým odběrem, musí takový odběr hravě zvládat,... celý příspěvek >
Motor jikov, 5.6.2008
2 p. Mašek: citace: "Jinak používám běžný benzin Special + olej MT2 v poměru cca 1:50." M2T se specifikací TA/TB je v dnešní době nejhorší olej pro dvoutaktní motory. V manuálu vari se píše o použití 2T oleje specifikace TC v poměru 1:40,... celý příspěvek >
Dolmar MS 430 U nebo MS 340?, 5.6.2008
Jen pro upřesnění, který kryt jste oželela. Motor musí být zakrytován, jinak jej zadřete!! Kryty chrání obsluhu před spálením, nebo poraněním, případně samotný motor před poškozením, ale také vedou chladící vzduch od ventilátoru k žebrům válce motoru... celý příspěvek >
Nepravidelný chod motoru B, 4.6.2008
To je pravda, ale půlit motor je přece jen složitější operace, než provést kontrolu vedení paliva. Regulátor se poškodí opotřebením, nebo nevhodným zásahem až po dlouhé době provozu. Závady s přísunem paliva je běžná rutina.
Nepravidelný chod motoru B, 4.6.2008
Houpání regulátoru je druhotný jev - motor má nedostatek paliva a začíná měnit otáčky - kolísání velké/ malé, ale regulátor se to snaží vyrovnat. Markantní je to když dochází benzín, i když to neudělá vždy stejně.
Jakou strunovou sekačku? Poraďte, 3.6.2008
Pokud chcete opravdu silnou, kvalitní a opravitelnou strunovou sekačku s dostupnými a poměrně levnými náhradními díly, tak doporučuji české ergo 550. Lze dokoupit pojezdová kolečka, takže se člověk tolik nenadře. Je to nejsilnější el. strunovka,... celý příspěvek >
Zapalovací svíčka v sekačce, 2.6.2008
Myslíte záměnou svíčky? :-) Ne, odskáče to hlavně svíčka. Dal jste tam teplejší svíčku (17), než měla být (19). Nemuselo to spalovat úplně nejlépe a svíčka mohla být pokryta černými sazemi. Kdybyste používal tuto svíčku několik let (několik děsítek... celý příspěvek >
Jakou sekacku na hodne vysokou travu na suseni, 2.6.2008
Já mám Dakra, používám na něho Hondu. Problémy žádné. Ale třeba známý ji hned odrovnal - novou ji použil bez oleje v převodovce, další měl problém s pojezdem - neuměl si seřídit lanko - tak načal i plastová kola, protože mu to přeskakovalo. Je to... celý příspěvek >
2 J.S. Kde jste u vari (předpokládám, že máte pouze vari) přišel k nekrytým plastovým ozubeným kolům? Já je viděl pouze na dakru. Pokud mluvíme o tom samém systému, tak se přiznám, že nekrytá plastová ozubená kola vedle poháněných, cca 150 mm průměr... celý příspěvek >
Plastová kola nejsou žádný problém. Chce to trochu snahy po sečení očistit ozubení. Potom se postupně stane to, že zabírají pouze vrcholy zubů z důvody nečistot a omelou se. Máme sekačku asi 10 let a zejména prvních 5 let jela hodně, v zimě jsem s ní... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika