|
Příspěvky uživatele - 30.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oleo-Mac 932C - samovolné utahování řetězu, 3.4.2013 Taky si myslím, žebude problém ve spusobu napínání řetězu. Já napínám tak, že levou rukou přizvednu lištu za špičku nahoru a pravou seřídím napnutí tak, aby šel řetěz jemně přizvednout, ale aby na spodu lišty články přiléhaly k liště a pak dotáhnut,... celý příspěvek > |  | Střílení do výfuku, 11.1.2013 Nevím jak u vás, ale když nějaký stroj střílí do výfuku tak je moc bohatá směs.Pokud by byla chudá směs, muže střílet do karburátoru |  |
|  | Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 4.11.2012 Já mám brusku na řetězy MAXX, 86W, 2950ot a brousí krásně.
|  | Idaret, 3.11.2012 No já mám letos Idared krásně tmavě rudý, chut jsem ještě nezkoušel. |  | Jednoruční pila AMA TH 25.10, 28.9.2012 Mám brusku na řetězy AMA a jsem s ní spokojen, ale jestli umí italové i pily to nevím. |  | Pila pro bezne rezani dreva prevazne z metru a udrzbu zahrady, 19.12.2011 Taky jsem se rozhodoval a nakonec vyhrála PS 5105. |  | Prosím o radu - jakou hobby pilu pro manžela?, 25.10.2011 Kupte Dolmar PS 45/35 a nic nepokazíte, na hobby použití bude super. |  | Co místo meruňky?, 16.5.2011 Vykopávat je škoda, nějaký místní zahrádkář muže popravit řez, odstranit napadené větvičky a postříkejte proti monilioze v každém případě co nejspíš. |  | Co místo meruňky?, 16.5.2011 Nemuže mate na ni moniliozu a divný řez. |  |
 |
|
|
|