Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Soudečkové tyčkové rajče do skleníku - jakou odrůdu?, 23.6.2012
Mám je na zahradě-pěstuji je jako keříčkové v kleci. docela bujně rostou a kvetou, ale víc zkušeností nemám.            Mr Big
Likvidace krtků, hryzců aj, 23.6.2012
Mr Big
Likvidace krtků, hryzců aj, 23.6.2012
Konečně příjemná diskuse. Není nad dobré nápady, je potřeba otrávit všechno kolem sebe a taky sebe a pak Vám už nebudeme vadit. Jen si vyhrňte rukávy a hurá na to.                      ... celý příspěvek >
Cuketa neplodí, 22.6.2012 Obsahuje fotku
Tak jako u rajčat, paprik tak i u cukety se může objevit suchá hniloba konce plodu, která je způsobena relativním nedostatkem vápníku.Přikládám ne moc kvalitní ilustrační obrázek.                  ... celý příspěvek >
Molica - skodca na kaleraboch, kapuste a rajcinach ako ucinne proti nej?, 22.6.2012
Já jsem jen tak teoretizoval, je opravdu otázkou o kterou molici se jedná. A tak Vám aspoň přeji, ať se Vám to nějak podaří vyřešit.          Mr Big 
Molica - skodca na kaleraboch, kapuste a rajcinach ako ucinne proti nej?, 22.6.2012
Omlouvám se, měl jsem pocit, že jste někde psal, že jste ji ve skleníku měl.Ano správně píšete, že molice vlaštovičníková se specializuje na brukvovité zeleniny, jahodey nevím.            Mr Big
  Pane Walter nějak jsem zapoměl Vám napsat, že Molice skleníková u nás přezimuje pouze ve skleníku. Takže se není co divit, že teď za příhodných podmínek (letní počasí) se vydala hledat další rostliny mimo skleník, kde se namnožila. Jak s... celý příspěvek >
Jak sklidit první plody rajčat co nejdříve, 22.6.2012
Můžete sdělit více informací, zejména by mě zajímala teplota a světlo -pochopitelně jste osvětlení neměřil, tak alespoň orientaci oken. Předem děkuji.                Mr Big
Kdy zaštipovat vrcholky rajčat ve skleníku, 22.6.2012
Já mám rajčata pověšená na spirálách zavěšených na síti z roxorů a když mně rajče přeroste, tak nechám vrchol aby se plazil volně po té síti.Většinou potom už nezaštipuji a nechám tomu volný průchod. Když zaštípnete vrchol tak Vám může i někde... celý příspěvek >
Díky za informaci a zejména za nabídku. Stoprocentně budu z Neoseedu na podzim objednávat řadu rajčat, která mám již vybrána a pokud se pro experiment se zimním pěstováním rozhodnu tak Tiny Tim připojím k objednávce. Ještě jednou díky.  ... celý příspěvek >
Že se rajčatům nepřisvěcuje, to bych nedokázal tvrdit. Jen jsem tím chtěl naznačit, že pokud jsou normální rajčata rostliny intermediální (ze subtropického pásma kde je trvale 12 hodin den a 12 hodin noc) tak není od věci, že některé odrůdy rostou i... celý příspěvek >
Ale mně se zdá, že se aspoň podle deklarovaných vlastností liší od balkonových rajčat a to tím, že je lze pěstovat za oknem celý rok. Tím, že by se muselo nějak přisvěcovat si nejsem také zcela jistý (rychlená rajčata jsou také vyšlechtěna tak, aby... celý příspěvek >
Jak sklidit první plody rajčat co nejdříve, 21.6.2012
Je to rajče Tiny Tim opravdu takové jak je popsáno na internetu? Plody 1,8 cm v průměru, výška cca 30 cm, rajče lze pěstovat za oknem po celý rok?                          Mr Big
Kukuřice, 21.6.2012
Postavit a nakopčit.            Mr Big
Molica - skodca na kaleraboch, kapuste a rajcinach ako ucinne proti nej?, 20.6.2012
Já bych Vám doporučil abyste si zkusil změřit teplotu a vlhkost ve Vašem skleníku v průběhu těchto teplých dnů a potom se rozhodl (příští rok) co a kdy v tom skleníku vlastně pěstovat. I když jsou rajčata deklarována jako teplomilná plodová zelenina,... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika