|
Příspěvky uživatele - 208.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Má někdo zkušenost s kompostéry Lanitplast Lifetime double 380 L?, 2.12.2014  Má, prosím, někdo zkušenosti s tímto kompostérem? Na videosekvenci vypadá zajímavě. Všude píší o velkém zkrácení doby kompostování. Chtěl bych znát vaše praktické zkušenosti. Už se mě nechce stále rozebírat a přehazovat plastový kompostér. |  | Brousek, bruska, aj. - Jak ostříte a je pro Vás dobře připravené nářadí důležité?, 1.12.2014 A není to Rozsutec. Tento kámen z okolí Malé Fatry se používá na výrobu brousků a brusných kotoučů s GRID kolem 6000. |  |
|  | Brousek, bruska, aj. - Jak ostříte a je pro Vás dobře připravené nářadí důležité?, 24.3.2014  Nože kuchyňské, lovecké, outdoorové, nůžky všech druhů, dláta normální i řezbářská, želízka do hoblíků brousím výhradně na brusce Tormek T7, kde mám záruku přesného nastavení úhlu. Proto není problém brousit japonské i speciální nože. Samozřejmě... celý příspěvek > |  | Brousek, bruska, aj. - Jak ostříte a je pro Vás dobře připravené nářadí důležité?, 24.3.2014 Brousek je břidlice Československé výroby z Jakanovic. |  | Jetel v trávníku, 3.1.2013 Dobrý den. Možná by bylo vhodné znova přečíst návod na míchání a přepočítat koncentraci. Já používám dvoulitrovou nádobku s rozprašovačem a dávám 20 ml na 2 litry a nikdy jsem neměl problém a Bofix půsibí perfektně. |  |
 |
|
|
|