Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování rajčat 2013, 15.12.2012
Na podzim jsem si zasadil tři zálistky (říkám jim matky) a z nich když vyrostly jsem  uřízl jejich vrcholy a tyto jsem zasadil. Matky rostou dál a včera jsem z nich uřízl nové vrcholy (zálistky). K dnešnímu dni mám 5 sazeniček- (dcer)-z toho dvě... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 15.12.2012
Já mám zakoupená semena 22 odrůd, které jsem ještě nepěstoval. V převážné míře jsou to bifteková rajčata, ale budu zkoušet také některá drobná rajčata (Black Cherry, Sweetie, Sladkaja děvočka, Cilegino di Pachino, Datterino a Finik Oranževyj).... celý příspěvek >
Proti krtkům, 17.11.2012
Dnes v 16.40 na ČT 2 dokument Krtek.            Mr Big
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 21.10.2012
Katinku mně dovezl, už jsem ji zasadil. Hanitu prý ještě letos neměli a tak jsem změnil koncepci a koupil jsem si meruňku- Velkopavlovickou.                      Mr Big
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 15.10.2012
Jen ještě doplním: Jural má licenci na množení těchto odrůd a také je prodejcům nabízí. Já jsem jednou byl přímo v jejich expedičním skladu, ale odmítlimně cokoliv prodat (velkoobchod). Ten vedoucí ze Čtyřlístku mně řekl, že Katinku tam viděl, ale že... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 15.10.2012
Tak jsem si šel dnes koupit stromky slivoní. Chtěl jsem zde doporučované Hanitu a Katinku. Prodavačka mne odkázala na vedoucího, který jezdí pro stromky do skladu firmy Jural (cca 500 m vzdáleného). Ten mně řekl, že Katinku ani Hanitu nebere, protože... celý příspěvek >
Karola, 15.10.2012
Musil byste se přihlásit.               Mr Big
Nová rajčata Semo, 14.10.2012
Ještě jednou děkuji - za vyčerpávající vysvětlení pojmu soudečková rajčata a také reference o jednotlivých odrůdách, ke kterým budu v budoucnu jistě přihlížet při výběru odrůd k pěstování.               Mr Big
Nová rajčata Semo, 14.10.2012
Mirku, mám na Vás jeden skromný dotaz. Jaké odrůdy zahrnujete pod název malé soudkové odrůdy a které z nich Vám nejvíce chutnají. Jedná se o odrůdy, které nakupuje na tom estonském webu? Předem děkuji za odpověď.        ... celý příspěvek >
Nová rajčata Semo, 13.10.2012
Je úplně v pořádku a správné vyjádřit svůj názor (ať už pozitivní nebo negativní) na konkrétní odrůdu v tomto případě Green Zebra. Respektuji každý názor, ale pro mne je nejdůležitější můj názor na odrůdu a ten si vytvořím (s přihlédnutím k názoru... celý příspěvek >
Já jsem měl pocit, že Green Zebra je vesměs hodnocena kladně, a proto počítám se zakoupením semen buď od Neoseedu nebo nově od SEMA. Prostě si ji taky ochutnám a poskytnu své posouzení. Nedivím se, že pan Mičurinec tuto odrůdu obhajuje, protože už ve... celý příspěvek >
Na stránkách firmy Semo se v jejich sortimentu tyčkových rajčat objevily tři nové odrůdy. U nás již často pěstované Green Zebra, cherry rajče Strillo F1 (15 g) a žluté biftekové rajče Yellow Gazzi Ribbed (400-500 g). Asi budu muset koupit a... celý příspěvek >
Co je to za hřib?, 11.10.2012
Jen jedna poznámka: Koloděj a kovář jsou houby jedlé a bylo je možno dle ČSN i prodávat na trzích.Satan, Kříšť, Hřib vlčí, atd. jsou houby uváděné jako jedovaté a nevím kdo z účastníků tohoto fóra je  tepelně upravené jedl a může nám říct, co to... celý příspěvek >
Co je to za hřib?, 10.10.2012
Ano Satan to není. Je to pravděpodobně Hřib koloděj, podle tmavé hlavy, třeň je otlačený, tak není vůbec poznat jak původně vypadal. Po rozříznutí by měl Hřib koloděj zmodrat. Koloděj je jedlý, ale jsou i jiné podobné druhy dokonce snad jedovaté... celý příspěvek >
Althanova ryngle, 10.10.2012
Pokud nebude v blízkosti žádný opylovač (Zelená renklóda, apod.), tak opravdu budete bez plodů. Já už osm let čekám, abych nějaký ten plod z této slivoně ochutnal. Strom je to pěkný, zejména když kvete a tak jsem to začal řešit výsadbou další ryngle-... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika