|
Zelenina na poli, 6.2.2013 Pokud paní oželí letošní rok nelze nesouhlasit
Mr Big |
 |
Symbivit, 6.2.2013 Měl jste spíše napsat, já to bez nějakého posouzení vyhodnocuji tak, že přípravek je neúčinný a je zbytečné za něj utrácet peníze. Tečka.
Mr Big
|
 |
|
 |
Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 6.2.2013 Jen by mne zajímalo, jestli se u nás někdo pokusil skleník z PET lahví udělat, to je předmětem tohoto vlákna.
Mr Big |
 |
Symbivit, 6.2.2013 A on ví, že nie je badatelný. Já to nevím, Vy ano?
Mr Big
|
 |
Symbivit, 6.2.2013 Já jsem nepsal o tom jestli Symbivit má nebo nemá nějaké účinky, ale o tom, že jsem špatně založil pokus. Nelze srovnávat jednu sazenici s druhou, ale sazenic stejné odrůdy musí být víc. Na to, abych vysadil 20 sazenic Stupického se Symbivitem a 20... celý příspěvek > |
 |
Symbivit, 5.2.2013 V dnešní době mne fascinuje ta suverenita se kterou někdo tvrdí, že je to dobré a druhý, že je to na nic. Oba si říkají odborníci. Máte snad nějaké informace o zbytečnosti Symbivitu o kterých já nemám ani tušení?
... celý příspěvek > |
 |
Symbivit, 5.2.2013 Zajímavá teorie, ale všechno není o penězích. Takový koncert Nohavice 740, MS v biatlonu asi zhruba stejně. Vlastně podle této teorie bych měl vypnout PC, raz, dva tři...
Zdraví Mr Big
|
 |
Rychlení keříčkových rajčat, 5.2.2013 Mirku tímto svým příspěvkem jste mne inspiroval. Nemusím vlastně dělat testování v březnu na zahradě, stačí postavit tu clonu na balkóně, třeba už v únoru a v pohodlí měřit teploty několikrát denně. Jediný problém je, že slunce je v únoru ještě dost... celý příspěvek > |
 |
Bifteková rajčata, 5.2.2013 Když už dnes hodnotím co se mně loni povedlo a nepovedlo, tak bych chtěl ještě jednou upozornit na missouri vyštipování, které se snažím uplatňovat u biftekových odrůd. Ale překvapilo mě, že největší rozdíl v rostlinách, počtu květů i úrodě jsem... celý příspěvek > |
 |
Symbivit, 5.2.2013 Už dlouho jsem se chystal k tomuto něco napsat. Loni jsem se rozhodl, že vyzkouším vliv Symbivitu na úrodu rajčat. Vysadil jsem jeden záhon různých druhů rajčat se Symbivitem a jeden se stejnými odrůdami bez Symbivitu. Musím se pochlubit, že jsem nic... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Vytápění skleníku, 5.2.2013 To je i můj názor a proto to budu zkoušet.
Mr Big |
 |
Vytápění skleníku, 5.2.2013 Promiňte, že se ptám: Půda v nevytápěném skleníku nezamrzne, ani sklenice vody nezmrzne? Já jsem si vždycky myslel nemaje skleník, že ve studeném skleníku v zimě mrzne.
Mr Big |
 |
Skleník z petlahví, 5.2.2013 Já se zase divím, že se vy divíte. Asi zde diskutují lidé, kteří nemají polykarbonátový skleník a chtějí si něco zatepleného pořídit. Teď zrovna mně nic lepšího nenapadá, ale mám Rols Royce a divím se proč někdo diskutuje o tom jak si opravit starého... celý příspěvek > |
 |
Rychlení keříčkových rajčat, 5.2.2013 Jistě, po prvním testování si můžeme vyměnit zkušenosti Jen bych Vám doporučil, zda byste se registroval, potom bychom mohli komunikovat i přes soukromé zprávy.
Mr Big |
 |
Rychlení keříčkových rajčat, 5.2.2013 Ona PET lahev není zase tak dobrý výměník tepla. Pokud neobložíte rostlinu vodou (třeba PET lahvemi) tak s nějakým skupenským teplem počítat nemůžete. Taková rajčata Vám zmrznou dříve než se voda v lahvích ochladí na 0 °C. Já chci realizovat ochranu... celý příspěvek > |
 |