Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelenina na poli, 6.2.2013
Pokud paní oželí letošní rok nelze nesouhlasit                          Mr Big
Symbivit, 6.2.2013
Měl jste spíše napsat, já to bez nějakého posouzení vyhodnocuji tak, že přípravek je neúčinný a je zbytečné za něj utrácet peníze. Tečka.         Mr Big
Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 6.2.2013
Jen by mne zajímalo, jestli se u nás někdo pokusil skleník z PET lahví udělat, to je předmětem tohoto vlákna.              Mr Big
Symbivit, 6.2.2013
A on ví, že nie je badatelný. Já to nevím, Vy ano?                    Mr Big
Symbivit, 6.2.2013
Já jsem nepsal o tom jestli Symbivit má nebo nemá nějaké účinky, ale o tom, že jsem špatně založil pokus. Nelze srovnávat jednu sazenici s druhou, ale sazenic stejné odrůdy musí být víc. Na to, abych vysadil 20 sazenic Stupického se Symbivitem a 20... celý příspěvek >
Symbivit, 5.2.2013
V dnešní době mne fascinuje ta suverenita se kterou někdo tvrdí, že je to dobré a druhý, že je to na nic. Oba si říkají odborníci. Máte snad nějaké informace o zbytečnosti Symbivitu o kterých já nemám ani tušení?        ... celý příspěvek >
Symbivit, 5.2.2013
Zajímavá teorie, ale všechno není o penězích. Takový koncert Nohavice 740, MS v biatlonu asi zhruba stejně. Vlastně podle této teorie bych měl vypnout PC, raz, dva tři...           Zdraví Mr Big
Rychlení keříčkových rajčat, 5.2.2013
Mirku tímto svým příspěvkem jste mne inspiroval. Nemusím vlastně dělat testování v březnu na zahradě, stačí postavit tu clonu na balkóně, třeba už v únoru a v pohodlí měřit teploty několikrát denně. Jediný problém je, že slunce je v únoru ještě dost... celý příspěvek >
Bifteková rajčata, 5.2.2013
Když už dnes hodnotím co se mně loni povedlo a nepovedlo, tak bych chtěl ještě jednou upozornit na missouri vyštipování, které se snažím uplatňovat u biftekových odrůd. Ale překvapilo mě, že největší rozdíl v rostlinách, počtu květů i úrodě jsem... celý příspěvek >
Symbivit, 5.2.2013
Už dlouho jsem se chystal k tomuto něco napsat. Loni jsem se rozhodl, že vyzkouším vliv Symbivitu na úrodu rajčat. Vysadil jsem jeden záhon různých druhů rajčat se Symbivitem a jeden se stejnými odrůdami bez Symbivitu. Musím se pochlubit, že jsem nic... celý příspěvek >
Vytápění skleníku, 5.2.2013
To je i můj názor a proto to budu zkoušet.           Mr Big
Vytápění skleníku, 5.2.2013
Promiňte, že se ptám: Půda v nevytápěném skleníku nezamrzne, ani sklenice vody nezmrzne? Já jsem si vždycky myslel nemaje skleník, že ve studeném skleníku v zimě mrzne.             Mr Big
Skleník z petlahví, 5.2.2013
Já se zase divím, že se vy divíte. Asi zde diskutují lidé, kteří nemají polykarbonátový skleník a chtějí si něco zatepleného pořídit. Teď zrovna mně nic lepšího nenapadá, ale mám Rols Royce a divím se proč někdo diskutuje o tom jak si opravit starého... celý příspěvek >
Jistě, po prvním testování si můžeme vyměnit zkušenosti Jen bych Vám doporučil, zda byste se registroval, potom bychom mohli komunikovat i přes soukromé zprávy.          Mr Big
Ona PET lahev není zase tak dobrý výměník tepla. Pokud neobložíte rostlinu vodou (třeba PET lahvemi) tak s nějakým skupenským teplem počítat nemůžete. Taková rajčata Vám zmrznou dříve než se voda v lahvích ochladí na 0 °C. Já chci realizovat ochranu... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika