Příspěvky uživatele - 147.174

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
V jakém stadiu máte melouny?, 28.5.2009
Romila: Díky za radu. Ty pet flašky na ně dám, třeba se proberou a začnou růst. Zkusím se ještě poptat někde v zahradnictví po těch sazenicích, kdyby ty moje chuděrky (molouny) nepřežily. Zdenca
V jakém stadiu máte melouny?, 28.5.2009
Jsem úplný neznalec pěstování meloůnů, koupila jsem semínka kvůli dětem. Postupovala jsem podle návodu a dopadlo to tak, že jsem je po zmrzlých dala do záhonu a z 8 sazenic mám 4. Ty sice ještě žijí, ale jsou ve stejné velikosti,  vůbec... celý příspěvek >
Okousano listy peckovin - kdo mi je žere?, 28.5.2009
Mám stejný problém, psala jsem to v jiné diskuzi (o mravencích). Mám ožrané listy (jen nové, letošní) na bobkovišni. Prý je jedovatá, ale zřejmě to někomu nevadí.  Listy vypadají stejně, jak na vaši fotografii.  Celý keř jsem prohledala a... celý příspěvek >
Mravenci v zahrade, 27.5.2009
Jestli je bobkovišeň jedovatá, jak píšete, tak ta moje teda někomu sakra zachutnala.  Zdenca
Mravenci v zahrade, 26.5.2009
Mám na zahradě keř (myslím, že se mu říká bobkovišeń). Všechny letošní nové lístečky mám ožrané, vypadá to, jak od housenky, ale pečlivě jsem keřík prohledala a housenka ani jedna. Našla jsem však velké mravence. Myslíte, že by to mohli takhle ožrat... celý příspěvek >
Pěstování Magnolie, 12.5.2009
Tky jsem v sobotu dostala magnolií a nevím si sní rady. Nevím kam ji mám zasadit a jak bude velká, jestli se má stříhat aby dostala požadovaný tvar.
Cycas - svetlo zelene az zlte bodky, 3.5.2009
mě začal žloutnout, tak že jej přesadíme a zjistily jsme, že v hlíně jsou žížaly, které se strašně mrskají.a nevime jak se jich zbavit.
Motorová pila Oleo-mac, 19.4.2009
Díky za reakci. První závada se projevila do 14 dnů od nákupu, maximálně při 2hodinách provozu. Druhá, úplně samá závada - druhý den po převzetí ze servisu, po cca 1 hodinovém provozu. Takže doufám, že jsem ještě nezaspal. Budu trvat na výměně,... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac, 18.4.2009
Jak to tak čtu, tak největší smolař jsem asi já. Koupil jsem si el. pilu OM 2000E a asi po hodině provozu odešel spínač. Reklamace vyřízena do čtrnácti dnů. Bezva. Dnes při cca hodině provozu odešel spínač opět. Nevíte někdo čím by to mohlo být? To... celý příspěvek >
jake jsou samozavlazovaci truhliky?, 12.3.2009
Přeji pěkný den.Prosím o zaslání nákresu na uchycení truhlíků. Mnohokrát děkuji.Hana Vacková.
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika