|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová pila Stihl - Husgvarna, 29.11.2008 Toto je orientační ukazatel, více napoví sundání válce. Pokud je na pístu vidět rýhy, tak pila již většinou nejde nastartovat, protože se zablokuje pístní kroužek v drážce, přestane těsnit a ztratí se komprese. Možná to bude na straně od... celý příspěvek > |  | Motorová pila Stihl - Husgvarna, 28.11.2008 Doporučil bych vyměnit píst (ten má nový kroužek), neboť jen kroužek je tak na to, aby se dala pila do bazaru. To vydrží v profi zatížení krátkou dobu a potom se stav zhorší. Ten chybějící materiál na pístu nový kroužek nevytěsní. Na válci to nebude... celý příspěvek > |  |
|  | Motorová pila Stihl - Husgvarna, 28.11.2008 Třeba toto je taková chyba nechyba, neboť to nebylo z nedbalosti, ale záměnou(i když tušení tam bylo....). Ale v konečném důsledku to je jedno. Vypadá to přidřenou pilu na 99%, neboť karburátor by se mohl náhodou ve stejné době poškodit, ale špatný... celý příspěvek > |  | Motorová pila řetěz, 28.11.2008 Já většinou řežu tvrdé dřevo. Používám nejčastěji hranaté řetězy. Běžný řetěz snadno přebrousíte, přesto pokud je naostřen správně a řeže se jen dřevo, tak není problém. |  | Motorová pila Stihl - Husgvarna, 28.11.2008 Nevím, ale asi tuším co se stalo. Většinou je to o tom, že se někdo potřebuje spálit - myslím to obecně, než uvěří. Proto je výhoda, pokud se takový, který se spálí podělí o své zkušenosti. Mnohdy to přesto nestačí, ani když je to v... celý příspěvek > |  | motorová pila do 8000, 27.11.2008 Opravdu na tomto názoru je kus pravdy, :)) resp. tím podtrhuji co je důležité. Totiž pokud byste nyní chtěl nejlevnější HQ s Mg kartery, tak je to H353, nebo H55. Současná strategie HQ je o výrobně levnějších modelech, které těžko snesou... celý příspěvek > |  | jakou motorovou pilu?, 27.11.2008 Přesně tak, rozumný důvod je např. výhledově zvětšení objemu řezaného dřeva, nebo průměry dřeva. Může to být i např. výpomoc s pilou, kdy ji částečně použijete, jako výrobní prostředek. Jinak, za daných okolností bych lepší volbu těžko... celý příspěvek > |  | jakou motorovou pilu?, 27.11.2008 Negativní zkušenost s el. pilou už máte za sebou. Tedy nějaké přesvědčování, že jsou i el. pily lepší je podle mě trochu mimo, když se ptáte na benzínovou pilu. Ale el. pilu nevylučuji, pouze se zaměřím na benzínovou pilu. V požadované ceně a... celý příspěvek > |  | Nova pila - nejde povolit svíčka, 26.11.2008 Ten primer je zejména u hobby pil velká výhoda. Další výhoda je první dojem u nové pily, kdy hned nastartuje po zmáčknutí primeru. Dost nových majitelů pil bojovalo s tím, že u nové pily je celý palivový systém bez benzínu. Proto bylo třeba i 10... celý příspěvek > |  | Nova pila - nejde povolit svíčka, 26.11.2008 První, co by se Vás při takovém dotazu zeptali v servisu, proč potřebujete povolit svíčku. Ale chápu to, že je to radost, tak prohlížíte a díváte se na pilu. Povolit svíčku u nové pily je problém pro toho, kdo to nezná. Mají je dotažené fest.... celý příspěvek > |  |
|  | Demontáž řetězky, 25.11.2008 Já ho mám kovový a na vrchol jsem si udělal plastový chránič, aby se nepoškodil píst. Je to jen malá jamka, ale nemusí tam být. |  | Demontáž řetězky, 25.11.2008  Tady jsou příklady, jak lze povolit spojku a zajistit píst proti pohybu. Ten přípravek má na sobě matici na klíč, tato může být nahrazena pevně spojenou pákou, která nahradí klíč. |  | Husqvarna 36, 25.11.2008 Na to jsem se Vás zapoměl zeptat - pila tedy byla na GO. Správně jste reklamoval závadu a pokud můžete, tak to opakujte - nevím, jak je to dlouho. To je nejlepší a zároveň odborné řešení problému. Pokud to nelze takto řešit, můžeme to probrat... celý příspěvek > |  | Využitie akumulacie, 24.11.2008 To je sice pěkné, ale mohu přihodit takový argument, že na půdě nemáme nic a při teplotě nad 5 stupňů nám stačí jednou naložit ze 2/3 litinový kotel a stačí to na celý den a ještě máme teplou vodu na TUV 60°C. Kotel... celý příspěvek > |  | Stihl 018, 24.11.2008 Technické parametry si lehce dokážete zjistit sám. Mě více zaujal výraz šimrátko. Každá pila má nějaké určení k čemu je nejvhodnější. Takové šimrátko Vám pomůže připravit 20m dřeva a nebudete zdaleka tak unavený, jako kdybyste to dělal... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|