Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila Stihl - Husgvarna, 29.11.2008
Toto je orientační ukazatel, více napoví sundání válce. Pokud je na pístu vidět rýhy, tak pila již většinou nejde nastartovat, protože se zablokuje pístní kroužek v drážce, přestane těsnit a ztratí se komprese. Možná to bude na straně od... celý příspěvek >
Motorová pila Stihl - Husgvarna, 28.11.2008
Doporučil bych vyměnit píst (ten má nový kroužek), neboť jen kroužek je tak na to, aby se dala pila do bazaru. To vydrží v profi zatížení krátkou dobu a potom se stav zhorší. Ten chybějící materiál na pístu nový kroužek nevytěsní. Na válci to nebude... celý příspěvek >
Třeba toto je taková chyba nechyba, neboť to nebylo z nedbalosti, ale záměnou(i když tušení tam bylo....). Ale v konečném důsledku to je jedno. Vypadá to přidřenou pilu na 99%, neboť karburátor by se mohl náhodou ve stejné době poškodit, ale špatný... celý příspěvek >
Motorová pila řetěz, 28.11.2008
Já většinou řežu tvrdé dřevo. Používám nejčastěji hranaté řetězy. Běžný řetěz snadno přebrousíte, přesto pokud je naostřen správně a řeže se jen dřevo, tak není problém.
Nevím, ale asi tuším co se stalo. Většinou je to o tom, že se někdo potřebuje spálit - myslím to obecně, než uvěří. Proto je výhoda, pokud se takový, který se spálí podělí o své zkušenosti. Mnohdy to přesto nestačí, ani když je to v... celý příspěvek >
motorová pila do 8000, 27.11.2008
Opravdu na tomto názoru je kus pravdy, :)) resp. tím podtrhuji co je důležité. Totiž pokud byste nyní chtěl nejlevnější HQ s Mg kartery, tak je to H353, nebo H55. Současná strategie HQ je o výrobně levnějších modelech, které těžko snesou... celý příspěvek >
jakou motorovou pilu?, 27.11.2008
Přesně tak, rozumný důvod je např. výhledově zvětšení objemu řezaného dřeva, nebo průměry dřeva. Může to být i např. výpomoc s pilou, kdy ji částečně použijete, jako výrobní prostředek. Jinak, za daných okolností bych lepší volbu těžko... celý příspěvek >
jakou motorovou pilu?, 27.11.2008
Negativní zkušenost s el. pilou už máte za sebou. Tedy nějaké přesvědčování, že jsou i el. pily lepší je podle mě trochu mimo, když se ptáte na benzínovou pilu. Ale el. pilu nevylučuji, pouze se zaměřím na benzínovou pilu. V požadované ceně a... celý příspěvek >
Nova pila - nejde povolit svíčka, 26.11.2008
Ten primer je zejména u hobby pil velká výhoda. Další výhoda je první dojem u nové pily, kdy hned nastartuje po zmáčknutí primeru. Dost nových majitelů pil bojovalo s tím, že u nové pily je celý palivový systém bez benzínu. Proto bylo třeba i 10... celý příspěvek >
Nova pila - nejde povolit svíčka, 26.11.2008
První, co by se Vás při takovém dotazu zeptali v servisu, proč potřebujete povolit svíčku. Ale chápu to, že je to radost, tak prohlížíte a díváte se na pilu. Povolit svíčku u nové pily je problém pro toho, kdo to nezná. Mají je dotažené fest.... celý příspěvek >
Demontáž řetězky, 25.11.2008
Já ho mám kovový a na vrchol jsem si udělal plastový chránič, aby se nepoškodil píst. Je to jen malá jamka, ale nemusí tam být.
Demontáž řetězky, 25.11.2008 Obsahuje fotku
Tady jsou příklady, jak lze povolit spojku a zajistit píst proti pohybu. Ten přípravek má na sobě matici na klíč, tato může být nahrazena pevně spojenou pákou, která nahradí klíč. 
Husqvarna 36, 25.11.2008
Na to jsem se Vás zapoměl zeptat - pila tedy byla na GO. Správně jste reklamoval závadu a pokud můžete, tak to opakujte - nevím, jak je to dlouho. To je nejlepší a zároveň odborné řešení problému. Pokud to nelze takto řešit, můžeme to probrat... celý příspěvek >
Využitie akumulacie, 24.11.2008
To je sice pěkné, ale mohu přihodit takový argument, že na půdě nemáme nic a při teplotě nad 5 stupňů nám stačí jednou naložit ze 2/3 litinový kotel a stačí to na celý den a ještě máme teplou vodu na TUV 60°C. Kotel... celý příspěvek >
Stihl 018, 24.11.2008
Technické parametry si lehce dokážete zjistit sám. Mě více zaujal výraz šimrátko. Každá pila má nějaké určení k čemu je nejvhodnější. Takové šimrátko Vám pomůže připravit 20m dřeva a nebudete zdaleka tak unavený, jako kdybyste to dělal... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika