Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Duvod uschnuti merunek, 2.6.2012
Dávala jsem na podzim Darinu, udělala mi to samé. Větvičky skoro celé zmrzly (černé od mrazu), po ostříhání trošku vyrašila (jak když se jí moc nechce) a teď zvadla. Tak buď namrzla celá, nebo to je monilie - ale nekvetla, tak se spíš přikláním k... celý příspěvek >
Problém s výmladky, 2.6.2012
Višeň / třešeň
Mohu ostříhat ibišek syrský ještě teď?, 2.6.2012
Stříhat po odkvětu, teď byste ostříhala poupata. Máte to dobré, že vám nezmrzl, u nás pomrzly skoro všechny.           Lída
Letničky, 2.6.2012
Některé se vysemení samy, ale všeobecně je lépe semínka sebrat a vysít zjara.           Lída
Co je to za kytku?, 1.6.2012
Vždyť ho máte pěkný, nevyčouhlý, a listy mají vždy jen nahoře  ;-)))   Lída
Co to je prosím?, 1.6.2012
Je to také sukulent, také jedovatý jako pryšce, říká se mu podle vzhledu  "madagaskarská palma" - i když to palma není  :-)))   Lída
Padlí na rezistentních odrůdách angreštu, 1.6.2012
Naprosto a do puntíku souhlasím s p.doktorem Vysloužilem!   :-)))  Lída
Co je to za chorobu?, 31.5.2012
Vlnatka. Potřít štětečkem namočeným v lihu.           Lída
Zahrada na stavební navážce, 31.5.2012
Myslím si, že z toho kousku po 12ti letech nemusíte mít žádné obavy. U nás byla na navážkách před víc než 50ti lety zřízena zahr.osada, postupně navezena zemina na povrch... atd. Ale dodnes, když něco víc hloubíme, nacházíme plechovky, železo... celý příspěvek >
Je to škůdce? na hlohyni, 30.5.2012
JE to larva slunéčka  :-)))           Lída
S čím zkombinovat habr?, 28.5.2012 Obsahuje fotku
Wistárie je pnoucí a potřebuje pořádnou konstrukci, ve stáří je to pořádný strom. Nenáročných a přitom pěkných keříků je mnoho v různých barevných variantách, různé výšky i šířky - Vámi jmenované vajgélie, trojpuky, tavolníky, brsleny, hortenzie -... celý příspěvek >
Skalka z kadečky, 28.5.2012
Nejsem proti vrtání, ale měla bych strach, že lupne. Ohledně naplnění vodou za deště mám osobní dlouholetou zkušenost s obyčejnou glazovanou větší selskou mísou, kde jsem měla vrstvu drenáže, zeminu, kámen a skalničky včetně drobných jarních... celý příspěvek >
Určování rostlin 2, 28.5.2012
Dost se toho dá najít i v Klíči k určování rostlin, tam většinu polních kytek určíte.          Lída
Skalka z kadečky, 28.5.2012
Já bych ji nevrtala, ale dala bych dovnitř silnější vrstvu drenáže, protože skalničky vysokou vrstvu země nepotřebují.           Lída
Venkovní Ibišek syrský, 28.5.2012
Kamarádce začal jeden z těch starších obrážet včera, hned mi to volala  :-))  Moje zatím nedělají nic, ale větvičky mají pružné. A před dvěma dny mi odspodu ze země vyrazily růže Rémy Martin a Kimono (a není to podnož)... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika