|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Duvod uschnuti merunek, 2.6.2012 Dávala jsem na podzim Darinu, udělala mi to samé. Větvičky skoro celé zmrzly (černé od mrazu), po ostříhání trošku vyrašila (jak když se jí moc nechce) a teď zvadla. Tak buď namrzla celá, nebo to je monilie - ale nekvetla, tak se spíš přikláním k... celý příspěvek > |  | Problém s výmladky, 2.6.2012 Višeň / třešeň |  |
|  | Mohu ostříhat ibišek syrský ještě teď?, 2.6.2012 Stříhat po odkvětu, teď byste ostříhala poupata. Máte to dobré, že vám nezmrzl, u nás pomrzly skoro všechny. Lída |  | Letničky, 2.6.2012 Některé se vysemení samy, ale všeobecně je lépe semínka sebrat a vysít zjara. Lída |  | Co je to za kytku?, 1.6.2012 Vždyť ho máte pěkný, nevyčouhlý, a listy mají vždy jen nahoře ;-))) Lída |  | Co to je prosím?, 1.6.2012 Je to také sukulent, také jedovatý jako pryšce, říká se mu podle vzhledu "madagaskarská palma" - i když to palma není :-))) Lída |  | Padlí na rezistentních odrůdách angreštu, 1.6.2012 Naprosto a do puntíku souhlasím s p.doktorem Vysloužilem! :-))) Lída |  | Co je to za chorobu?, 31.5.2012 Vlnatka. Potřít štětečkem namočeným v lihu. Lída |  | Zahrada na stavební navážce, 31.5.2012 Myslím si, že z toho kousku po 12ti letech nemusíte mít žádné obavy. U nás byla na navážkách před víc než 50ti lety zřízena zahr.osada, postupně navezena zemina na povrch... atd. Ale dodnes, když něco víc hloubíme, nacházíme plechovky, železo... celý příspěvek > |  | Je to škůdce? na hlohyni, 30.5.2012 JE to larva slunéčka :-))) Lída |  |
|  | S čím zkombinovat habr?, 28.5.2012  Wistárie je pnoucí a potřebuje pořádnou konstrukci, ve stáří je to pořádný strom. Nenáročných a přitom pěkných keříků je mnoho v různých barevných variantách, různé výšky i šířky - Vámi jmenované vajgélie, trojpuky, tavolníky, brsleny, hortenzie -... celý příspěvek > |  | Skalka z kadečky, 28.5.2012 Nejsem proti vrtání, ale měla bych strach, že lupne. Ohledně naplnění vodou za deště mám osobní dlouholetou zkušenost s obyčejnou glazovanou větší selskou mísou, kde jsem měla vrstvu drenáže, zeminu, kámen a skalničky včetně drobných jarních... celý příspěvek > |  | Určování rostlin 2, 28.5.2012 Dost se toho dá najít i v Klíči k určování rostlin, tam většinu polních kytek určíte. Lída |  | Skalka z kadečky, 28.5.2012 Já bych ji nevrtala, ale dala bych dovnitř silnější vrstvu drenáže, protože skalničky vysokou vrstvu země nepotřebují. Lída |  | Venkovní Ibišek syrský, 28.5.2012 Kamarádce začal jeden z těch starších obrážet včera, hned mi to volala :-)) Moje zatím nedělají nic, ale větvičky mají pružné. A před dvěma dny mi odspodu ze země vyrazily růže Rémy Martin a Kimono (a není to podnož)... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|