Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradíte mi s identifikací rostlin?, 24.6.2012
kakost štěničník devaterník chrpa žlutá šťavel růžkatý mléč? denivka zlatá kakost kokořík přeslenitý Lída
Zásilková zahradnictví, 23.6.2012
Také jsem od něj měla pěkné rostliny.           Lída
Žluté fleky na listech, 23.6.2012
Walter má pravdu, ale hrušeň vám neumře, jen může být příští rok oslabená vzhledem k tomu, že té rzi má podle fotky opravdu dost. Letos s tím už nic neuděláte, stříkat budete až příští rok těsně před kvetením. A nelekněte se, z těch flíčků ještě... celý příspěvek >
Cypřišek hrachonosný - proč hnědne?, 21.6.2012
Tak je vidět, že dělá pokroky ! Počkejte, jak se rozjede, můj začal nevíc růst tak po 3-4 letech. Teď má šířku cca 80cm a výšku asi 30-35cm...  Lída
Ovocné keře, 21.6.2012
Zadejte si vlevo do vyhledávání třeba "rybíz množení" a vyjedou vám vlákna diskuzí, kde se o tom už psalo, počtěte si.            Lída
Stromy a keře na úpal, 21.6.2012 Obsahuje fotku
Asi bych dozadu k domu dala trošku větší keře, mezi ně šoupla pro oživení nějakou travinu a před ně nepravidelně nižší a malé keříky, sem tam okrasnou trávu a nějaký velký kámen, případně trvalku. Přední hrana záhonu by byla pěkná zvlněná... Budu... celý příspěvek >
Stromy a keře na úpal, 20.6.2012
Ještě - jaké to místo má rozměry?
Rozmnožování růží, 20.6.2012
Když dokvétá květ na stonku, který stříháte, tzn. od června do září, někdy zakoření i říjnové řízky.
Stromy a keře na úpal, 20.6.2012
Jakou máte zem? Máte možnost pravidelné závlahy - nejen po vysazení? Chcete různé výšky keřů?  
Svestka neroste, 20.6.2012
Dusíku má stromek asi dostatek, pisatel uvádí "tmavě zelené listy". Ještě je otázka, zda byl stromek (sázený zjara) dostatečně zastřižený??         Lída
Nieco mi zere jahody, 20.6.2012
Slimáci - sbírat...
Svestka neroste, 19.6.2012
Hnůj by neměl být přímo ve styku s kořeny, dává se pod stromek a kořeny se zasypávají zemí smíchanou s kompostem. A nesmí být čerstvý, jinak pálí.           Lída
Neznámá rostlina - bezkvětá, 19.6.2012
Begonia rex. Nyní se pěstují spíše pestrolisté varianty. Nemá hlízu, jen kořeny, množit lze listem- buď s kouskem řapíku zasadit do poloviny do země, nebo žiletkou proříznout zespodu listu na několika místech žilky, položit na substrát a zatížit... celý příspěvek >
Prosím pomozt s identifikací plevele, 18.6.2012
Asi jste si ho tam dosel sám. Bohužel trávu v trávě žádným selektivním herbicidem nezničíte.
Sousedské poměry, 18.6.2012
Podle Občanského zákoníku soused nesmí nad míru přiměřenou obtěžovat pachy, hlukem apod... Zkusila bych se předběžně zeptat nějakého advokáta na jeho názor - vám přece nevadí umístění jeho "kompostu" (správný kompost navíc nesmrdí), ale zápach hnoje,... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika