|
Staré odrůdy jabloní, 19.12.2013 Sam jste si odpovedel - Golden je celosvetove zavedena odruda a Beforest neznají ani někteří fajnšmekři. Ze by mel Golden v regalech načervenalé líčko jsem si nevsiml. Sam ho nepestuji, otec ho pestoval (na jine zahrade pod cca 400 mn.n.m. - nebyl... celý příspěvek > |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 22.11.2013 Taky uz nemusite chodit s detskym kyblíčkem kupovat dusikate vapno. J.R. |
 |
|
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 21.11.2013 Bezpecnostni list pro dusikate vapno je zde. O kyanovodiku jsem tam nic nenasel ani ve stopovem mnozstvi. J.R. |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 21.11.2013 Dekuji za radu, byt jsem o ni nezadal. Dusikate vapno bezne kupuji v baleni 3 kg, pouzivam ho ke smysluplnejsim ucelum. Uz jste nekdy osobne videl krtka, ktereho zastihla "plíživa smrt" stopovym mnozstvim kyanovodiku? A z jakeho duvodu by se melo z... celý příspěvek > |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 21.11.2013 A kde jste vzal to stopove množství kyanovodíku ? A kde je psano, ze to stopove mnozstvi krtkovi nejak vadi? U mne krtci migruji porad, jakmile se mi podari chytit 2 (par), tak do cca 2, max.3 tydnu mam od sousedu novou dvojici. J.R. |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 21.11.2013 Opravdu dusíkaté vápno uvolňuje stopová množství kyanovodíku? Uz tu nekdo psal ze se z nej uvolnuje kyanamid coz neni totez. Podle mne je to ptakovina a silne pochybuji, ze to funguje, jinak by to uz davno kazdy pouzival, nejen u nas, ale i v... celý příspěvek > |
 |
Borůvky kanadské, 19.11.2013 Kdyz jsem na jare kupoval sazenice boruvek (odrudy Rubel, Reka a Draper) u zasilkovych prodejcu (i pestitelu), dotazoval jsem se na hnojeni. Bylo mi mimo jine sdeleno - Doporučujeme nyní vodou rozpustný Substral, kde to nemůžete přehnojit, tam... celý příspěvek > |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 18.11.2013 Souhlasim s panem PP., jedine co se mi osvedcilo (a po porizeni je beznakladove) je opakovaně líčená klešťová past. J.R. |
 |
Borůvky kanadské, 17.11.2013 Pane Stando V, muj nazor na vec nebyl urcen Vam, nebot o Vas nic nevim a nejste zde na foru prilis dlouho, spis velmi kratce. Muj prispevek smeroval k panu Paľovi a panu PP.. To Vy zde radite beznym malym pestitelum, aby k 1 rostline... celý příspěvek > |
 |
Borůvky kanadské, 17.11.2013 Biomin na borůvky 1kg stoji na eshopu 58.40, pri rocni davce 50-200g na rostlinu (dle stari rostliny a uvazeni) to vyjde rocne 3 - 12 Kc. Rychla, pohodlna prace. Uvazuji, ze na jare koupim pytel 25 kg (nic mezi 1kg a 25 kg neni, alespon, tam kde... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Borůvky kanadské, 17.11.2013 Mne (nektere) speciální hnojivo na borůvky neprijde drahe, naopak o dost levnejsi nez smes kupovane raseliny a kupovaneho granulovaneho hnoje. Navic pouzivam i siran amonny, mocovinu a siran draselny, takze prumerna cena hnojiva (na... celý příspěvek > |
 |
Borůvky kanadské, 17.11.2013 Take zatim vaham, zda na jare prisypu kravsky hnuj (zkompostovany). Na techto strankach se pise... Na hnojenie môžeme použiť aj organické hnojivá, z nich najvhodnejší je rozložený maštaľný hnoj.
Jinak Hoštické hnojivo - borůvky (konsky hnuj,... celý příspěvek > |
 |
Borůvky kanadské, 17.11.2013 Pane Paľo, nevim, proc strucne jasne nesdelite, ze jste si spletl nazev hnojiva a mel jste na mysli hnojivo jine. J.R. |
 |
Borůvky kanadské, 15.11.2013 Doplnuji pilinami, to bych se nedoplatil... 20 l litevské rašeliny + 1 l granulovaného hnoje. Neni toho dusiku prilis... 100g (14% dusiku) rohoviny + 50 g síranu amonného (20% dusiku) a jeste hnuj ? J.R. |
 |
Borůvky kanadské, 15.11.2013 U granulovanych slepicincu je uvedena na obale jako cilova rostlina boruvka? Nikdy jsem si je zatim nekoupil, na predni strane vyobrazena neni. Udaje o pH organickych hnojiv budou asi jen orientacni, nekde na internetu jsem cetl u... celý příspěvek > |
 |