Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Staré odrůdy jabloní, 19.12.2013
Sam jste si odpovedel - Golden je celosvetove zavedena odruda a Beforest neznají ani někteří fajnšmekři. Ze by mel Golden v regalech načervenalé líčko jsem si nevsiml. Sam ho nepestuji, otec ho pestoval (na jine zahrade pod cca 400 mn.n.m. - nebyl... celý příspěvek >
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 22.11.2013
Taky uz nemusite chodit s detskym kyblíčkem kupovat dusikate vapno. J.R.
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 21.11.2013
Bezpecnostni list pro dusikate vapno je zde. O kyanovodiku jsem tam nic nenasel ani ve stopovem mnozstvi. J.R.
Dekuji za radu, byt jsem o ni nezadal. Dusikate vapno bezne kupuji v baleni 3 kg, pouzivam ho ke smysluplnejsim ucelum. Uz jste nekdy osobne videl krtka, ktereho zastihla "plíživa smrt" stopovym mnozstvim kyanovodiku? A z jakeho duvodu by se melo z... celý příspěvek >
A kde jste vzal to stopove množství kyanovodíku ? A kde je psano, ze to stopove mnozstvi krtkovi nejak vadi? U mne krtci migruji porad, jakmile se mi podari chytit 2 (par), tak do cca 2, max.3 tydnu mam od sousedu novou dvojici. J.R.
Opravdu dusíkaté vápno uvolňuje stopová množství kyanovodíku? Uz tu nekdo psal ze se z nej uvolnuje kyanamid coz neni totez. Podle mne je to ptakovina a silne pochybuji, ze to funguje, jinak by to uz davno kazdy pouzival, nejen u nas, ale i v... celý příspěvek >
Borůvky kanadské, 19.11.2013
Kdyz jsem na jare kupoval sazenice boruvek (odrudy Rubel, Reka a Draper) u zasilkovych prodejcu (i pestitelu), dotazoval jsem se na hnojeni. Bylo mi mimo jine sdeleno - Doporučujeme nyní vodou rozpustný Substral, kde to nemůžete přehnojit, tam... celý příspěvek >
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 18.11.2013
Souhlasim s panem PP., jedine co se mi osvedcilo (a po porizeni je beznakladove) je opakovaně líčená klešťová past. J.R.
Borůvky kanadské, 17.11.2013
Pane Stando V, muj nazor na vec nebyl urcen Vam, nebot o Vas nic nevim a nejste zde na foru prilis dlouho, spis velmi kratce. Muj prispevek smeroval k panu Paľovi a panu PP.. To Vy zde radite beznym malym pestitelum, aby k 1 rostline... celý příspěvek >
Biomin na borůvky 1kg stoji na eshopu 58.40, pri rocni davce 50-200g na rostlinu (dle stari rostliny a uvazeni) to vyjde rocne 3 - 12 Kc. Rychla, pohodlna prace. Uvazuji, ze na jare koupim pytel 25 kg (nic mezi 1kg a 25 kg neni, alespon, tam kde... celý příspěvek >
Mne (nektere) speciální hnojivo na borůvky neprijde drahe, naopak o dost levnejsi nez smes kupovane raseliny a kupovaneho granulovaneho hnoje. Navic pouzivam i siran amonny, mocovinu a siran draselny, takze prumerna cena hnojiva (na... celý příspěvek >
Take zatim vaham, zda na jare prisypu kravsky hnuj (zkompostovany). Na techto strankach se pise... Na hnojenie môžeme použiť aj organické hnojivá, z nich najvhodnejší je rozložený maštaľný hnoj. Jinak Hoštické hnojivo - borůvky (konsky hnuj,... celý příspěvek >
Pane Paľo, nevim, proc strucne jasne nesdelite, ze jste si spletl nazev hnojiva a mel jste na mysli hnojivo jine. J.R.
Borůvky kanadské, 15.11.2013
Doplnuji pilinami, to bych se nedoplatil... 20 l litevské rašeliny + 1 l granulovaného hnoje. Neni toho dusiku prilis... 100g (14% dusiku) rohoviny + 50 g síranu amonného (20% dusiku) a jeste hnuj ? J.R.
Borůvky kanadské, 15.11.2013
U granulovanych slepicincu je uvedena na obale jako cilova rostlina boruvka? Nikdy jsem si je zatim nekoupil, na predni strane vyobrazena neni. Udaje o pH organickych hnojiv budou asi jen orientacni, nekde na internetu jsem cetl u... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika