Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jabloně a jiné do vysokých poloh, 8.2.2014
Pane Palo, ja jsem zde jen zminil svoje prakticke zkusenosti s tim, ze oresak se do 600 m.n.m. proste moc nehodi, coz jiste nikomu nebrani ho zkusit pestovat. Pokud Vy ho bez praktickych zkusenosti v 600 m.n.n. suverene doporucujete na zaklade... celý příspěvek >
Jabloně a jiné do vysokých poloh, 7.2.2014
Pane Paľo, byl jste nekdy v Krusnych horach? Ja ano, dokonce jsme tam v detstvi bydleli v obci Bolebor (cca 600 m.n.m). Bolebor je nad Cervenym Hradkem, o tom jste mozna neco zaslechl ci videl v televizi, v roce 1938 tam vedl jednani lord Runciman s... celý příspěvek >
Jabloně a jiné do vysokých poloh, 6.2.2014
Nechtel jsem se Vas dotknout. Oresak se do 600 m.n.m. proste moc nehodi, v dane poloze je chladno a vetrno. U nas v okoli ho skoro nikdo nepestuje. J.R.
Spomínam na detstvo u babky a dedka na dedine na Znojemsku, ako bolo príjemne na dvore v chládku pod statným orechom. - Na Jihlavsku je to jine a pred dum ani k domu bych si orech nevysadil, aby mi jej vitr nesrazil na dum. Nedivim se, ze moji... celý příspěvek >
Ve vyssi poloze neni stin na zahrade prilis ci spise vubec zadouci, pokud se ma neco vypestovat, alespon podle mych zkusenosti. Chatku nemam, pred dum ci pobliz domu bych si oresak nevysadil. J.R.
A v jake to bylo poloze, v 600 m.n.m? J.R.
Klonim se k nazoru pana Vysloužila, ze oresak se do zahrady, kde neni spousta nadbytecneho ci nevyuziteho prostoru, nehodi. Sam jsem oresak pred nekolika lety vykacel. Do polohy 600 m bych doporucil jahody, kanadske boruvky a maliny, pokud tedy... celý příspěvek >
Krájená sadba brambor, 1.2.2014
Asi nikdo neocekava, ze v BauMaxu budou mit nejkvalitnejsi sadbu. Oznaceni C1 a C2 se uz asi nepouziva, Europlant nabizi sadbu ve stupni mnozeni E3, A a B (dříve C2). J.R.
Krájená sadba brambor, 1.2.2014
Samozrejme, ze cena zalezi na stupni mnozeni. Letos chci pro zmenu koupit pokud mozno kvalitni sadbove brambory. Jake odrudy budete pestovat? Pestuje nekdo polopozdni ci pozdni brambory? J.R.
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 29.1.2014
Pane Vinšálku, dekuji za zpravu. Pocitam s tim, ze si Floramite objednam (jeste si chystam jarni objednavky na eshopy, v prubehu roku dokupuji jen drobnosti). Dostal jsem na Floramite doporuceni, ze "má vynikající účinek na svilušku" i vedlejsi... celý příspěvek >
Moje nové tekvice 2014, 24.1.2014
A mel jste na ten "ananasovy" kompot spravny recept? Kazdemu chutna neco jineho, takze receptem to asi nebude. U mne neni o tykve ze strany clenu uzsi i sirsi familie prakticky zadny zajem. Tykev pestuji obcas 1, libi se mi jak v lete... celý příspěvek >
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 22.1.2014
S Elsantou ma problem kdekdo, nutno pred vysadbou namacet v pripravku Aliette, ale uz ji take dlouho nepestuji. S malinikem v tomto smeru nemam zkusenosti. J.R.
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 21.1.2014
To byl takovy vtipek, kdyby Masai nezabral na vinnou revu, tak se bude hodit na maliny. Podle mne by to fungovat melo (na vsechny roztoce, halcivce a vlnovniky u plodin, do kterych je registrovan), ale pokud mate jeste Sanmite, tak to nema cenu zatim... celý příspěvek >
Výběr postřikovače stromků, 21.1.2014
To jiste zalezi. Rovnez jiste lze kvalitne postrikovacem Hecht 425 rozprasit 10 l kapaliny na 100 m2 (coz je ten nejobvyklejsi pripad). J.R.
Výběr postřikovače stromků, 21.1.2014
Pane Wimpi, podivejte se do agromanualu, uz jsem to tady psal, obvykle se predepisuje davka (kg, l) na hektar (nebo % na 1000 litru a hektar). Pro 100m2 se to jen prepocte. Velci pestitele setri naklady na pohonne hmoty a pracovni silu, proto... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika