Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 23.4.2014
A kde se to da najit? U jahodniku je uvedeno BBA. Mate nejake zkusenosti s NURELLE D? Nasel jsem nejake housenky, dal jsem Karate, ale nevim, zda to bude stacit. J.R.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 23.4.2014
Pane Kuky, nevite co to znamena 'Termin aplikace - do 97 BBA' apod. u NISSORUNu? J.R.
Kanadské borůvky - jak staré sazenice koupit?, 15.4.2014
Vůbec neroste, nezakořeňuje. Nejspíš kvůli příliš hustému neprostupnému vlásečnicovému kořenovému balu - pri vysadbe je vhodne ci spise nutne korenovy bal prsty castecne rozdelit, opatrne roztrhat. Pak se ve vhodne pude zakorenuji dobre. J.R.
Rez hrušňová - kdy je nejvhodnější doba k pokácení jalovce, 14.4.2014
Rez hrušňová - Je možné použít přípravky, které se aplikují proti strupovitosti jabloní a hrušní a současně mají dobrou účinnost i na rzi. Chemická ochrana by se měla uskutečnit v době před květem a krátce po odkvětu hrušní. Mne se osvedcil pripravek... celý příspěvek >
Rez hrušňová - kdy je nejvhodnější doba k pokácení jalovce, 14.4.2014
A Baycor, Discus a Dithane maji registraci na rez hrusnovou? Podle mne nemaji, takze Vase doporuceni neni o nic serioznejsi. J.R.
Co je to za odrudu jablone?, 8.4.2014
Zkuste si vyhledat na internetu obrazky hodne strupovitych jablek a posudte sama, zda jsou normalne jedle. Muj nazor je, ze nikoliv, mnohdy ani neni co jist, strupovitost znici celou urodu (zalezi na citlivosti odrudy a infekcnim tlaku). J.R.
Založení záhonu, 8.4.2014
Folii na travu uz nedavejte, spis to chce obcas pokropit.. Travni mulc zlikviduje travu pod sebou. Pred rytim travni mulc odvezt na zkompostovani, zaryt se to neda, kdyz je toho hodne (a pokud malo, tak trava resp. plevel tim prorusta). Pokud by se... celý příspěvek >
Založení záhonu, 8.4.2014
Mne se vcelku osvedcilo zamulcovat plochu budouci zahonu vyssi vrstvou (10-15 cm) posekane travy z kose sekacky. Za sucheho pocasi polevat mulc vodou.  Za cca 4-6 tydnu se to da zryt. Zalezi, zda je k dispozici dostatecne mnozstvi... celý příspěvek >
Byľomor a Krasoň ostružinový, 7.4.2014 Obsahuje fotku
Nalezl jsem na zahranicnich strankach snimek poskozeni maliniku bejlomorkou Resseliella theobaldi – významného škůdce maliníku. Tento škůdce klade vajícka ve shlucích do kůry mladého výhonku a vylíhlé larvy se živí dření uvnitř. To způsobuje... celý příspěvek >
Bio hnojení meruněk, broskví, slivoní, třešní, jablek, kiwi, borůvek, 4.4.2014
Stando, ...rozměry 250l balíku rašeliny jsou 80x40x35 cm a váha podle toho jak je vlhká kolem 30kg... Jednoduchym vypoctem v decimetrech... 8 x 4 x 3.5 = 112 dm3... zjistime, ze prodavany 250l balík rašeliny ma objem cca 112... celý příspěvek >
Bio hnojení meruněk, broskví, slivoní, třešní, jablek, kiwi, borůvek, 3.4.2014
Na rašeliništi odřezávají bloky o velikosti 250 l balíku a položí vedle nad ořezovou hranu, kde čekají až z nich vyteče voda a vyschnou na hmotnost vhodnou k manipulaci. Pak máte dvě možnosti, jedna je přímo zabalit... Pane Stando, vite jaky je... celý příspěvek >
Záměna podnože u stromku z ovocné školky Mezice, 2.4.2014
Močovinu do pudy neaplikuji, pouzivam ji (obcasne) rozpustenou ve forme zalivky k prihojeni jahod nebo boruvek, nebot pH by mela mit neutralni, coz je nekdy vyhodou. J.R.
J.R. možná něco vymyslí ... normalne a slusne jsem se ptal, rozhodne tu na rozdil od Vas 'nevymyslim' nesmysly. Takze bych uvital, kdybyste na moje prispevky nereagoval. Dekuji. J.R.
... nebo směsí síranu amonného a ledku vápenatého. Jaky je ucel ci vyhoda pouzivat tuto smes, nebude to spolu reagovat ? Neni jednodussi ci lepsi pouzit 'Močovinu' s obsahem 46% N? J.R.
Odrůda jahod, 28.3.2014
Nevim presne co mate na mysli terminem přesadit jahody. Jahody se obvykle nepresazuji, pokud chcete vysazet nove jahody (zrejme rostliny na lonskych odnozich) tak to se dela obvykle na podzim. Ale nyni je lepsi necekat na podzim a provest to... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika