Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba révy, 24.8.2013
Takže zkusím ten Sanmite, ale jen na nových a neplodících keřích, OL je 14 dnů.
Choroba révy, 24.8.2013
Na jaře používám Sulku ale letos jsem to nezvládl, tady se však jedná o novou výsadbu a mladé výhony. Nevím jak se ten šmejdík šíří ale vinohrad 2 metry za plotem toho byl plný.
Sklizeň révy 2013, 24.8.2013 Obsahuje fotku
Dobrý večer Paľo, máte Vy nebo někdo jiný nějakou zkušenost s révou na pergole? Chtěl bych u jižní stěny zhotovit pergolu která by měla rozměr asi 3 m x 1,5 m a na kterou bych natáhl révu. Má představa je taková že by celá plocha byla zalistěná a... celý příspěvek >
Choroba révy, 24.8.2013 Obsahuje fotku
Nově nedávno naroubovaná Eva na "Veliký Bílý" se má k světu ale spodní listy již jsou napadeny peronosporou. Na dalším snímku je nově vysazená sazenice (mám dojem že je to Vostorg novyj krasnyj),  která je napadena Vlnovníkem, má smysl to v této... celý příspěvek >
Udělal jsem pár snímků dnes dopoledne ale od rána chčije, doufám že se to neprojeví negativně na zrání. Réva teď potřebuje jen slunce, slunce a slunce, a já někoho na konzumaci, nestíháme to likvidovat. 
Roncet u souseda, 24.8.2013
Mrkněte tady.
Roncet u souseda, 24.8.2013
A je to doopravdy roncet? Co selektivní herbicidy? Nemáte to na fotkách?  PS: Není nad skvělého souseda, ten můj "odborník" má za plotem tu jeho révu napadenou listovou formou révokaze.
Choroba révy, 24.8.2013 Obsahuje fotku
Dopřesnění - prohlížel jsem révu detailněji a to padlí jsem našel víceméně jen na mladých letorostech (Kišmiš Luč.) které narostly z nových roubů.
Vloni a předloni mi réva pomrzla v květu i při rašení, letos je po čtyřech letech konečně bohatá úroda, teď jen aby to dozrálo a nabralo sladkost.
Sklizeň révy 2013, 24.8.2013
Do směsi se má přidat vinný ocet nebo kvasící víno (já burčák neměl a tak dal trochu bílého vína) což včely odpuzuje.
Sklizeň révy 2013, 23.8.2013 Obsahuje fotku
První ukázkový střapec odrůdy Dunav - výborný.
Augustin (V 25 - 20), 23.8.2013 Obsahuje fotku
Rodí mi popré a ukázkové střapce vypadají pěkně přestože jsou malé.
Podnožová réva, 23.8.2013
Zdravíčko Wimpi, dnes jsem se dotazoval na nůžky a na nějaké další věci ve vinařské prodejně, našel jsem si nějaká videa a i něco psaného. Jsem zase o něco chytřejší ale problém asi bude ta stratifikace, hlavně teploty. Asi nebude problém to chladno... celý příspěvek >
Listy broskve, 21.8.2013 Obsahuje fotku
Díky moc, nevím co je to za odrůdu ale Fairhaven to asi nebude, ta mi na zahradě už odplodila, tahle je pozdnější ale díky uzavřené lokalitě u řadovky směřované na jih tu vše dozrává min o 14 dní dříve. Rád bych věděl co je to za odrůdu, přikládám... celý příspěvek >
Listy broskve, 21.8.2013 Obsahuje fotku
Během minulého týdne nám obě broskvoně sežloutly (listy), ta odplozená i ta která nyní dozrává (odrůda neznámá). I plody, které začínají měknout, mají dosti žlutý nádech, jako by přišel podzim, na druhém konci města tento jev nepozoruji. Mohly to... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika