Příspěvky uživatele - 41.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mechelenská, 4.11.2012
Když je reč o starých odrůdách. Jak hodnotíte Děkanku Robertovu a Pařížanku. Letos jsem obě vysadil. Libor, Mikulov.
Mechelenská, 4.11.2012
Pane inženýre, to je co za odrůdu. Předpokládam, že jako vzdělaný odborník jste odrůdu Mechelenskú vyšlechtil.
Opäť voška révokaz, 3.11.2012
Súhlasim s pánom 3.210, révu pestujem viac ako 20 rokov a tiež pozorujem jav, že pravokorenné sadenice sú vitálnejšie ako štepené. Je to tým, že kupované sadenice majú podpník, ktorý nie je vhodný pre dané pôdne podmienky. Bude to znieť čudne, ale... celý příspěvek >
Idaret, 3.11.2012
Pane inženýre jakou odrůdu máte na mysli, nějakou novou, nebo IdareD (Wagenerovo' x 'Jonathan)            RNDr. Dipl. Ing. Kadlec, Ph.D. CSc.
60 let stará jabloň - určení odrůdy, 2.11.2012
Děkuji všem diskutujícim za ochotu a Váš čas, i když jste neurčili odrůdu.
Broskve v sezóně 2012, 2.11.2012
Jedná se o nepravú broskev - nektarinku.
60 let stará jabloň - určení odrůdy, 1.11.2012
Koneckonců je to jedno. Kardinál žíhaný má podřadnou chuť. Mimochodem se ty německé Kardinály podobají na ty, které jsou v pomológii z r. 1959 a 1963 - mají jednolitě zbarvené líčko.
60 let stará jabloň - určení odrůdy, 1.11.2012 Obsahuje fotku
To máte pravdu, že do ledna nevydrží. Ale je to odrůda měnlivého tvaru a vybarvení plodů pána Libora je standardní jak ukazuje fotka na stránce hobbymosterei.de.
60 let stará jabloň - určení odrůdy, 1.11.2012
Podle fotek a popisu je to s největší pravděpodobností odrůda Kardinál žíhaný.  Táto odrůda se vyznačují dlouhověkostí., co je váš případ. 60 let stará jabloň se jen tak nevidí.  Jablko vlevo je tříhranné a další jsou žebernaté, co... celý příspěvek >
60 let stará jabloň - určení odrůdy, 31.10.2012 Obsahuje fotku
60 let stará jabloň - určení odrůdy, 31.10.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o určení odrůdy. Stopka je velmi tlustá a krátká. Dužnina je bíla až žlutá. Chuť navinule sladká, slabě aromatická, velmi dobrá. Sklidil jsem je v polovině října,  vydrží do ledna i déle. V této... celý příspěvek >
Bystrická slivka, 29.10.2012
Ješte jsem zapoměl. Rozhodně nesouhlasím s tím, že "Všechny odrůdy révy mi chuťově připadají na jedno kopyto-žádná variabilita."   Odrůdy, které pěstují zpoznám po chuti. Každá odrůda se v něčem liší.
Bystrická slivka, 29.10.2012
Asi máte špatné podmínky na pěstování révy. To, že nevíte jak chutná muškátová réva mi připadá divný. Pěstuju 30 odrůd révy a z toho 5 muškátových. Mně tyhle odrůdy moc chutnají. Když má réva muškátovú chuť je to jen k prospěchu. I šlechtitelé... celý příspěvek >
Ovocná stena nebo vreteno z meruňek, 27.10.2012
Tiež sa chcem intenzívnejšie venovať pestovaniu marhúľ aj v našej rodine pokladáme marhule za najhodnotnejšie ovocie. Pred rokom som vysadil Vehardu a Bergeron, túto jeseň som vysadil Veselku, Barboru a Gönci Magyar. Všetko na podpníkoch myrobalán.... celý příspěvek >
Bystrická slivka, 26.10.2012
To, že muškátová odrůda révy neměla muškátovú chuť, může mít 3 příčíny.  1. že jste pěstoval nemuškátovú odrůdu, 2. pěstovaná muškátová odrůda neměla dostatek tepla a slunečního svitu, 3. jedl ste révu z krámu, kde všechny plody jsou... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika