|
Příspěvky uživatele - 48.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Onemocnění švestky, 1.9.2009 Jenom na doplnění - švestkami je strom doslova obsypán, takže na úrodu to nemá vliv, ale nevím, zda to nebude poslední úroda. Zdá se mi, že už ty listy začínají jakoby usychat. Tož uvidíme, popř. zkusím níže uvedený postřik, ale to až příštím rokem.... celý příspěvek > |  | Onemocnění švestky, 13.8.2009 Na švestce se mi zdál, že jedna větvička má jinou barvu listí-jakoby nažloutlou až popelavou. Po týdnu jsem zjistila, že to zbarvení přešlo i na další větve - více jak třetinu stromu. A listy jsou normálně děravé. O co se jedná? Podotýkám, že strom... celý příspěvek > |  |
|  | Rajče - plíseň startuje, 22.7.2009 Jinak vám závidím ty okurky. Já mám též 4 rostlinky, zatím jsem sklidila něco málo - zavařeno 6 sklënic 0,7l. Proti loňsku dost mizerná úroda a nevypadá to, že se to zlepší. Asi budu muset do trhu. Rajčata vypadají též mizerně a to jsme oproti loňsku... celý příspěvek > |  | Ptám se, 19.5.2009 Díky, byl jste o chvilku rychlejší. Teď jste mi odpověděl na můj druhý dotaz. Zasik jsem trošku chytřejší. D. |  | Ptám se, 19.5.2009 Vždyť povídám, že se ptám blbě.Mám prostě desku z mramoru, ale o mramoru tu není v diskusi ani slovo. Tak vlastně nevím, jestli ten mramor vlastně není žula. A je to. Co je to vlastně mramor??? |  | Ptám se, 19.5.2009 asi hloupě, ale mám připraven ke grilování kus mramoru, cca 50x30 cm. Říkám tomu mramor, ale teď tu čtu jen o žule. Jde o něco jiného a dá se na tom též grilovat? (tl.cca 4 cm). Díky |  | Prosím o názor, 19.5.2009 Díky za váš názor. Něco o mšicích povídal. Vnučka zatím na listí rybízu chuť nedostala, měla jsem na mysli, že až rybíz dozraje, tak ho bude konzumovat ve velkém přímo z keře. Omlouvám se znovu, jsem naprostý laik, jen jsem měla strach, že ta chemie... celý příspěvek > |  | Prosím o názor, 18.5.2009 Dnes náš soused na zahradě lezl po stromech (švestka, jabloň,višeň) a prováděl postřik - prý proti mravencům a jiným "vetřelcům". Jsem laik, ale na stromech jsou již malinkaté plody-to nevadí? Největší obavu mám z toho, že tím postříkal i rybíz, na... celý příspěvek > |  | Americké padlí, 14.5.2009 Vloni jsme zasadili dva stromkové angrešty. Měla jsem radost, že letos již "vyplodily" několik málo angreštů. Dnes jsem s hrůzou zjistila, že je po nich, protože jsou větvičky bělavé a i plody mají fleky jakoby plesnivé. Po přečtení... celý příspěvek > |  | Zakládání a údržba trávníku, 10.4.2009 Díky za vaše odpovědi. ¨Zasik jsem o něco chytřejší. Dasa |  |
|  | Cena pergoly, 7.4.2009 Chceme konečně letos postavit pergolu. Můžete mi někdo napsat, s jakou cenou mám počítat (cca), pokud to zadám firmě? Můj muž je sice "kutil", ale mám obavu, aby to nepřišlo dráže než od odborníků. Jedná se o 4x3,5m - zastřešená. Díky Daša |  | Čím hnojit?, 1.4.2009 Vloni jsem si zasadila několik sazenic přísavníku tříprstého (zakoupeno v zahradnictví) ke zdi na chatě s tím, že si ji nechám obrůst. Myslela jsem si ale, že to půjde "rychleji". Sázela jsem na jaře a za loňský rok sice cosi vyrostlo, ale nic moc -... celý příspěvek > |  | Zakládání a údržba trávníku, 29.3.2009 Ptám se jako naprostý laik a začátečník, co se zahrady týká. Četla jsem několik příspěvků ohledně zakládání a údržbě trávníku. Narazila jsem na pojem "pískování". Může mi někdo napsat, o co se jedná? Vím, že mnohé zahrádkáře asi rozesměji, ale opravu... celý příspěvek > |  | Ostříhat?, 10.11.2008 Mám zahradu druhým rokem. Na plotě mi roste psí víno. Teď po opadu listí tam zůstala změť holých šlahounů. Vloni jsem to tak nechala. Teď mě tak napadlo, jestli bych ty šlahouny neměla ostříhat. Pokud ano, kolik asi? Až u země? Mám strach, aby tam na... celý příspěvek > |  | Břečťan, 20.6.2008 Zasadila jsem břečťan ke starému stromu, že jej nechám obrůst. Konečně se uchytil a velice pěkně začal růst.Ale není moc "rozvětvený", nahoru jede jeden hlavní šlahoun. Už se dostal do míst, kde hodlám ten starý strom uřezat (chci ponechat... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|