|
Nová pila, 14.7.2008 Takže jsem z vašich dotazů pochopil že je to v normě.Do nastavení karburátoru bych se nehrnul, za prvé jsem laik a za druhé mám na pilu záruku a servis 200 m od domu.Dotazem jsem chtěl zjistit od odstatních uživatelů mot.pil nebo jiných členů zda jim... celý příspěvek > |
 |
Nová pila, 11.7.2008 V prodejně mi řekli že po 10 hodinách práce pily mám přijít na seřízení karburátoru, tak jsem tam zašel prodejce a servisman v jedné osobě pilu natočil, toho neochotného vytáčení po natočení si jistě musil všimnout protože pilu začal tůrovat až to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nová pila, 11.7.2008 Dobrý den, asi před 2 měsíci jsem si koupil novou H 365.,je to má první pila a dotaz mám tento: Při startování studené pily se sytičem, když pila naskočí tak sama drží vysoké otáčky po zmačknutí plynu otáčky klesnou a pila si jen brumlá,... celý příspěvek > |
 |
Stihl 041AV elektronik, 12.5.2008 Mám podobný problém! Zdedil som po otcovi STIHL 041AV v slušnom stave i s trochou namiešaného paliva. Akurát neviem ako a čím sa nastavuje karburátor (otáčky, výkon), aké palivo mám namiešať a akú náhradnú reťaz a sviečku mám k nej dokúpiť. Vďaka za... celý příspěvek > |
 |
Mazání řetězu olejem PP 90, 6.5.2008 Asi to většina pochopila ale pro úplnost jedná se o řetěz motorové pily. |
 |
Mazání řetězu olejem PP 90, 6.5.2008 Chtěl bych se zeptat jestli se může mazat řetěz převodovým olejem PP 90.Mám ho totiž 10 litrů a nevím co sním.Děkuji Saša z Kralup. |
 |
Husqvarna 460, 15.1.2008 Omlouvám se za tu klikovku, pak jsem to radši upřesnil. K těm píst. kroužkům - mám v ruce návod k obsluze H 61 a tam je nakreslen také jen jeden kroužek. O téhle pilce vím že je držák, tak snad jen jeden pístní kroužek není takový problém. U toho... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 460, 15.1.2008 Na www.dolamar.com jsem se koukl ale na husqvarna.com tam jsem ty technické parametry nějak nenašel. K těm klikovým skříním, já myslel že u hobby řad jsou z plastu. |
 |
Husqvarna 460, 15.1.2008 Jěště dotaz má H 455 rancher, a nebo tento model H 460 klikovku z kovu?
Pístní kroužky počet , by mě také zajímal u modelů H359, H365, H455, H460, Stihl 390, Dolmar 6400, 7900.
Děkuji |
 |
Husqvarna 460, 15.1.2008 Chtěl bych se zeptat na tuto farm. pilu. Jaké máte zkušenosti s tímto výrobkem. Mně se zdá že na kubaturu 60.3 ccm je 2.7 kw docela málo. To starší model H 61 měla aspoň 2.9 Kw (kubatura 61.5ccm). Stihl ms 390 také farm má na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
kupa novej pily, 3.1.2008 Ja bych volil H 359 (2.9Kw), H357xp (3.2Kw) nebo ještě líp H365 (3.4Kw) cena skoro stejná, logicky je však o 0.5 Kg těžší a má o něco větší spotřebu než H 359, 357xp. Dálší alternativou jsou Dolmary PS5000 nebo ještě líp PS6400, jsou levnější než... celý příspěvek > |
 |
Výběr pily, 29.10.2007 To mě také zajímá. Ale protože je v Kralupech Husqvarna pujdu asi do Husqvarny. Jinak ohledně toho dolmaru je v Praze několik prodejen, ostatně máš to na netu. |
 |
liliovník, 24.5.2007 Dobrý den, moje kolegině má na zahradě liliovník tulipánokvětý, který je téměř 100let starý. Nepodařilo se mně vyklíčit semena z těch plodů. Prosím o radu, jak jinak by to šlo rozmnožit. (řízkováním, hřížením?) Děkuji.
Antonín Horák ... celý příspěvek > |
 |
čechřice vonná - nádherná rostlina - kde se dá sehnat?, 3.1.2007 Semena Myrrhis odorata (Čechřice vonná) jsem sehnal na jaře v r. 2005 ve Firmě Florianus, Pražská 1286/II, Jindřichův Hradec na dobírku, mail: florianus@email.cz.
Po zasazení mi sice nic nevyrostlo, ale po zrytí pozemku mi v následujícím roce... celý příspěvek > |
 |
Výsev, 22.8.2006 Doporučil bych Vám koupit korejskou jedli už jako rostlinku. Vsobotu jsem ji koupil ve Veltrusích v zahradnictví u Jelínka za 99 kč. asi 50 cm vysokou. Výsevání je náročnější. Ono to vyklíčí, ale udržet to přes zimu se mně nepovedlo. |
 |