Příspěvky uživatele - 166.118

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak vymyslet čerpadlo z jímky na dešťovou vodu, 29.3.2011
Maximální výtlak uvedeného čerpadla je 20 m. Nedokážu spočítat, jaký bude finální tlak na konci hadice, když bude čerpadlo ponořené tři metry a hadice bude mít dejme tomu 20 m?
Jak vymyslet čerpadlo z jímky na dešťovou vodu, 28.3.2011
Dle návodu by měl jít ten vývod vody nahradit běžným šroubením. Otázkou tedy jen zůstává životnost. Používat bych čerpadlo chtěl jen cca 1x denně na deset minut na zalití zahrady a případně záhonů. Snad bude ten výkon na obyčejnou zahradní hadici... celý příspěvek >
Jak ostrihat tenhle idared?, 28.3.2011
Dávám v podstatě za pravdu předcházejícím příspěvkům. Strom má značné přírůstky a letos zřejmě nezarodí, proto s řezem dost opatrně. Teď bych udělal jen velmi lehký průklest - odbočky od hlavních větví, které jsou blíže než půl metru od kmenu a... celý příspěvek >
Jak vymyslet čerpadlo z jímky na dešťovou vodu, 27.3.2011
Ještě jsem našel Gardena 4000/2 automatic Comfort za cca 2 300 Kč. Stačilo by? Podle popisu má vše potřebné? Ale je mi divná ta cena, když píšete o nějakém jiném za 8 500. Hloubka ponoření by byla cca 3 metry.
Zatím žádné . Radši bych to vyřešil co nejjednodušeji, tedy ponorným, abych nemusel mít nic dalšího u nádrže. Jen netuším, jestli se dá za rozumnou cenu sehnat takové ponorné čerpadlo, co umí při otočení kohoutku samo spustit čerpání a při zavření... celý příspěvek >
Dobrý den, mám zabudovanou betonovou nádrž na dešťovou domu kousek od domu a do ní svedeny okapy. Nyní přemýšlím, jak co nejjednodušeji zprovoznit čerpání této vody. Myslel jsem, že na fasádu umístím kohoutek a k němu dovedu propojku z nádrže a do... celý příspěvek >
Spon pri sadení stromov, 26.3.2011
Nikdo neodpovídá, tak snad jen něco z mála mých zkušeností. Dříve používané jabloňové podnože M II a M IV bych u volně rostoucích tvarů dával nejméně 6m od sebe, vysázel jsem jich dost a větší vzdálenost byla vždy lepší. S MM 106 nemám velké, či... celý příspěvek >
Stará jablon jak ostříhat, 24.3.2011
Pláňata, medvědi, opice... dost zajímavé odbočení od řezu konkrétního stromu, ke kterému bych se vrátil. Asi se shodneme v tom, že strom bez přírůstků nemá požadovanou kvalitu a zejména velikost plodů. Cílem řezu a dalšího ošetření (přihnojení)... celý příspěvek >
Stará jablon jak ostříhat, 22.3.2011
Předcházející příspěvek je naprosto pravdivý. Přesto zkusím trochu poradit, i když rozhodování nakonec bude stejně na Vás. Strom je přehoustlý a potřebuje průklest, tzn. odstranění alespoň několika celých větví. Pravidelná koruna má mít v prvním... celý příspěvek >
Staré jabloně a zahrada, 10.3.2011
Velká zahrada je něco jako životní křižovatka. Na jedné straně nikdy nekončící práce (podobně jako na chalupě) a s tím související vydání, na druhé straně snad zdravý pohyb, radost ze sklizně, příjemné posezení s přáteli. Určitě jsem nevyjmenoval... celý příspěvek >
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika