Příspěvky uživatele - 58.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký malotraktor na 1 ha?, 30.8.2013
Jsem již rozhodnutí pro Ereso. Mám možnost koupit dvouválec, v pojízdném stavu, bez nařádí a nebo čtyřválec s korbou, vlečkou, nosičem, pluhem, sekačkou a radlicemi. Jsou nějaké zásadní rozdíly mezi těmito traktory mimo výkonu?
Nemoc višně, 16.7.2013
OL = ochranná lhůta ve dnech (uvedeno na obalu, pro každý postřik je jiná)
Jaký malotraktor na 1 ha?, 8.7.2013
Joo, tak ereso mě taky napadlo. Cenově by to vyšlo asi nejlíp. Já s tím párkrát jezdil, když jsme dělali sena. Pravda 3,5t vlečku se senem to taky dom odtáhne, sice žádná závratná rychlost, ale tak seno se nedělá každej den. Les mám asi 3 km, tam by... celý příspěvek >
Jaký malotraktor na 1 ha?, 7.7.2013
Obdělávám asi 0,2 ha orné (záhony+pole), 0,3 ha luk na seno a nějaký les. Doposud jsem vše zvládal frézou MS 06 a osobákem s vlečkou. Při jarní orbě jsem zničil motor, proražený motor, zadřená klika díky ztrátě oleje. Nový Briggs 5 HP vyjde asi na 10... celý příspěvek >
Co je s třešněma II?, 25.6.2013
Myšlenka je to dobrá, ale v přírodě to funguje jinak. Pták zobne vždy ten nejzralejší plod bez ohledu na to, jestli je v horní nebo dolní části stromu.
Spring blush, 24.6.2013 Obsahuje fotku
Již pěkně vybarvená velmi raná meruňka Tsunami - foto z dnešního dne 24.6.2013 (lokalita jižní Morava)
Grace Star, 14.6.2013
Já bych spolehlivě plodící vzrostlý strom raného Burlatu nekácel a soustředil se na ochranu proti ptactvu třeba pomocí plašiče na ptáky. Nový stromek samosprašné pozdní Lapins doroste do slušné úrodnosti za mnoho let a místo ptactva budete mít v... celý příspěvek >
Nahnutá Fuji, 10.6.2013 Obsahuje fotku
Já podobně dopadl se slivoní r. 2006, která se při silném větru a promočené půdě svalila. Důvodem byly značně ožrané kořeny od hryzců.
Třešeň nebo sladká Višeň - hledám vhodnou odrůdu, 4.6.2013
Můj táta občas vzpomíná na to, kdy jako kluci kolem r. 1950 chodili za peníze trhat třešně na aleje. Po aleji chodil v době zrání hlídač a během trhání prý museli zpívat nebo si hvízdat, aby nemohli jíst ovoce. Na aleji nad jeho rodnou vesnicí rostly... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 19.5.2013
To může být zobonoska ovocná nebo jablečná.
Květopas, 15.5.2013 Obsahuje fotku
Nic si z toho nedělejte paní, nejste sama, komu květopas zlikvidoval část úrody, ale něco určitě zbude. Já si včera jeho dílo alespoň vyfotil.
Starý ořešák má prasklý kmen, 13.5.2013
Kdybych já měl takový velký strom u domu a ohrožoval by majetek můj nebo cizí a mohlo by nastat i nebezpečí ohrožení životů, tak bych ho zavčas odstranil. Současný stav mně připadá trochu riskantní. Nejsem odborník na záchranu starých stromů, ale u... celý příspěvek >
Starý ořešák má prasklý kmen, 13.5.2013
Pošlete fotku celé koruny stromu, tedy z větší dálky, případně i včetně okolních objektů. Nevznikla ta prasklina úderem blesku?
Ví někdo o ryngli/slívě zvané paví oko?, 8.5.2013
Za svého mládí někdy kolem r. 1975 rostla na zahradě u mých prarodičů na Vyškovsku vámi uvedená ryngle. Babička mně vždy říkala, ať jsi jdu natrhat Paví očka. Váš uvedený popis odpovídá mým vzpomínkám a toto prázdninové ovoce bylo pro mě nejmilejší a... celý příspěvek >
Coxova reneta (Cox´s Orange Renette, *1825 M.R. Cox v Colnbrook-Lawnu), 30.4.2013 Obsahuje fotku
Kardinál žíhaný
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika