|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ruj vlasatá, 10.7.2012 Letos mi poprvé kvetla, nic z ní zatím nelétá. Lída |  | Rozmnožování růží, 10.7.2012 To je v pohodě. Dělám řízky se 4-5ti očky (listy), 2-3 dávám do země (omočím ve stimulátoru), 2 nechám nad zemí. Čili asi půlku do země, půlku nad. Zaliji a přiklopím 4l lahví, do příštího dubna nechám být. Chce to někam do polostínu, na slunci... celý příspěvek > |  |
|  | Japonská vrba, 10.7.2012 Zatím ji zkraťte větvičky tak asi o polovinu, na jaře se pak sestřihne hodně nakrátko - tak na 10-15cm. Lída |  | Strom cerveny do 10m, 10.7.2012 Okrasné jabloně, slivoně... |  | Strom cerveny do 10m, 9.7.2012 Javor, buk... |  | Kdy sklizet ranou mrkev a petrzel?, 9.7.2012 Pokud jste cca do poloviny června vysela druhou mrkev, můžete tu první podle velikosti sklízet. Myslím tím karotku, pravá mrkev pozdní se nechává až do podzimu jako petržel. Lída |  | Jak pestovat cesnek z pacibulek?, 9.7.2012 Podívejte se na vlákno "česnek bez stroužků", je tam popsaný postup.
K otázkám - česnek vůbec nekvete, některé pacibulky jsou malé kulaté kuličky, některé vypadají jako semena. Když se sklízí česnek a čistí se, vydrolí se i... celý příspěvek > |  | Hledám rostlinný druh/název, 9.7.2012  Ano, to na fotce je denivka -Hemerocalis - má stovky odrůd, některé opakují květenství během roku, jsou vyšší i nižší, od téměř bílých po téměř černé. Jednu svoji přikládám Ohledně té druhé kytky by to chtělo fotku, aby se dalo poznat, co... celý příspěvek > |  | Co je to prosím přesně zarostlinku?, 9.7.2012  Osteospermum to není, to nemá dělené listy. Pryskyřník to není, tenhle kvítek má kalich. Upolín to není, ten má jak jiné listy, tak květy s více plátky. Zatím mi to nejvíc vychází podle fotek na ten bidens, ale nikdy jsem ho neměla. Na přiložené... celý příspěvek > |  | Určení rostlin, 9.7.2012 Renato, mám také "Red Baron", a první zimu jsem ho nastýlala listím a chvojím a brala kousek domů, jen aby přežil, druhou zimu už jen hodila chvojí a teď poslední tři roky už s ním nedělám nic - přežívá v pohodě. Jediný fakt je, že částečně zalezl... celý příspěvek > |  |
|  | Slimáci, 9.7.2012 Letos jsem zatím (klepu na dřevo!) viděla jen dva kousky... Ale do těch bylinek můžete zkusit dát ostříhané psí chlupy - já to vždycky dávala kolem rašících jiřin a dali jim pokoj. Asi se jim moc lepily na... celý příspěvek > |  | Kdy se sklizi brambory, 9.7.2012 Pokud je nať zelená, tak brambory v zemi ještě rostou. Lída |  | Prosím o pojmenování rostliny, 8.7.2012 Podle fotek na google to vypadá na Plectranthus ciliatus. Lída |  | Kdy se sklizi brambory, 8.7.2012 Když nať zežloutne a začne schnout. Ale nějakou rostlinu na oběd si můžete vykopat i dřív, pokud je chcete zkusit... Lída |  | Jaká je Big Purple?, 8.7.2012 Lze normálně řízkovat - jako jiné růže. Lída |  |
 |
|
|
|