Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ruj vlasatá, 10.7.2012
Letos mi poprvé kvetla, nic z ní zatím nelétá.       Lída
Rozmnožování růží, 10.7.2012
To je v pohodě. Dělám řízky se 4-5ti očky (listy), 2-3 dávám do země (omočím ve stimulátoru), 2 nechám nad zemí. Čili asi půlku do země, půlku nad. Zaliji a přiklopím 4l lahví, do příštího dubna nechám být. Chce to někam do polostínu, na slunci... celý příspěvek >
Japonská vrba, 10.7.2012
Zatím ji zkraťte větvičky tak asi o polovinu, na jaře se pak sestřihne hodně nakrátko - tak na 10-15cm.           Lída
Strom cerveny do 10m, 10.7.2012
Okrasné jabloně, slivoně...
Strom cerveny do 10m, 9.7.2012
Javor, buk...
Kdy sklizet ranou mrkev a petrzel?, 9.7.2012
Pokud jste cca do poloviny června vysela druhou mrkev, můžete tu první podle velikosti sklízet. Myslím tím karotku, pravá mrkev pozdní se nechává až do podzimu jako petržel.           Lída
Jak pestovat cesnek z pacibulek?, 9.7.2012
Podívejte se na vlákno "česnek bez stroužků", je tam popsaný postup. K otázkám - česnek vůbec nekvete, některé pacibulky jsou malé kulaté kuličky, některé vypadají jako semena. Když se sklízí česnek a čistí se, vydrolí se i... celý příspěvek >
Hledám rostlinný druh/název, 9.7.2012 Obsahuje fotku
Ano, to na fotce je denivka -Hemerocalis - má stovky odrůd, některé opakují květenství během roku, jsou vyšší i nižší, od téměř bílých po téměř černé. Jednu svoji přikládám Ohledně té druhé kytky by to chtělo fotku, aby se dalo poznat, co... celý příspěvek >
Co je to prosím přesně zarostlinku?, 9.7.2012 Obsahuje fotku
Osteospermum to není, to nemá dělené listy. Pryskyřník to není, tenhle kvítek má kalich. Upolín to není, ten má jak jiné listy, tak květy s více plátky. Zatím mi to nejvíc vychází podle fotek na ten bidens, ale nikdy jsem ho neměla. Na přiložené... celý příspěvek >
Určení rostlin, 9.7.2012
Renato, mám také "Red Baron", a první zimu jsem ho nastýlala listím a chvojím a brala kousek domů, jen aby přežil, druhou zimu už jen hodila chvojí a teď poslední tři roky už s ním nedělám nic - přežívá v pohodě. Jediný fakt je, že částečně zalezl... celý příspěvek >
Slimáci, 9.7.2012
Letos jsem zatím (klepu na dřevo!) viděla jen dva kousky... Ale do těch bylinek můžete zkusit dát ostříhané psí chlupy - já to vždycky dávala kolem rašících jiřin a dali jim pokoj. Asi se jim moc lepily na... celý příspěvek >
Kdy se sklizi brambory, 9.7.2012
Pokud je nať zelená, tak brambory v zemi ještě rostou.           Lída
Prosím o pojmenování rostliny, 8.7.2012
Podle fotek na google to vypadá na Plectranthus ciliatus.           Lída
Kdy se sklizi brambory, 8.7.2012
Když nať zežloutne a začne schnout. Ale nějakou rostlinu na oběd si můžete vykopat i dřív, pokud je chcete zkusit...          Lída
Jaká je Big Purple?, 8.7.2012
Lze normálně řízkovat - jako jiné růže.           Lída
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika