Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Katinka - termín dozrievania, 13.8.2013
MV: máte recht. Já jsem to možná pozoroval u révy Krystal, kdy některé hrozny dříve dozrálé byly sladší, než ty pozdější a kroutil jsem nad tím hlavou.
Katinka - termín dozrievania, 13.8.2013
To doufám. Ale červené jsou skoro všechny, snad ne červivé.
Modrá skalice ano či ne?, 13.8.2013
Máte plovák s tabletou? Přidejte vločkovač podle návodu. Přes noc vypněte filtraci. Druhý den odsajte kal ven z bazénu. Zase Savo a vločkovač. Druhý den zase odsajte kal. Měl by být znát pokrok. Ph 6,8 není nijak extrémně nízké. Zkuste přisypat jeden... celý příspěvek >
Povidla nejen ze švestek, 8.8.2013
Rádi je máme, ale (mně) nejde o nějakou drtivou produkci povidel. Prostě děláme několik skleniček ročně, letos mi poprvé zarodí nové švestky, tak nebudu muset žebrat po okolí. A do buchet, koláčovitých pečiv a podobně je to naprosto nedostižná náplň,... celý příspěvek >
MV. Tak asi dám na Vás a zkusím to odděleně. Jestli ty hrušky nesežerou vosy. Problém je, že zrají potvory jaksi přes zrno, strom je malý a je potíž jich mít dost akorát zralých, protže hned hniličatí. 
Má ještě cenu vyset mrkev?, 8.8.2013
Zkušenost konkrátně s mrkví nemám, u nás je tak krátká vegetační doba, že jsem rád, že vyroste jedenkrát obyčejná. Čeho srpen nedovaří, toho září nedopeče. S tím cítěním zimy je to zajímavý názor a docela s ním souhlasím. Bezpečně fungují ředkvičky,... celý příspěvek >
Spekulace. Domácí jsou hnědá, co jsem viděl. Buď je to přibarvením, nebo technologií výroby. Průmyslově se asi dělají na odparkách ve velkém množství a hmota nemá čas zhnědnout. Možná se síří? Jinak dík všem za tipy, snad zkusím směs z letních... celý příspěvek >
Povidla nejen ze švestek, 7.8.2013
Zdravím vespolek. Vyrábí někdo nějaká jiná povidla než ze švestek (případně jablek). Jde mi o postup podobný, nebo stejný jako u švestek, tedy s minimální pracností a pokud možno žádným přídavkem cukru, nebo čehokoliv.  Aby se to dělalo jako... celý příspěvek >
Problém se solární plachtou, 7.8.2013
To máte vcelku pravdu, akorát ten název je nějak zavádějící, spíš by se to mělo jmenovat měsíční plachta. Mimoto řada prodejců to inzeruje právě k prohřátí bazénu a bez slunce se jaksi nic neprohřeje. Mně plachta odešla po druhé sezoně, prakticky... celý příspěvek >
Dlouhozobka, 7.8.2013
U nás taky na floxy, na petunie a muškáty. Letos jsem ji ještě nepotkal. Srandovní můra.
Letní jablka dozrávají, 6.8.2013
Jenže se nemnoží, resp. v těch pár školkách - centrech, kde jsem ji hledal, nebyla.
Výběr křovinořezu, 5.8.2013
No jo, takové projektové řízení, stanovit cíle, požadavky, timeline, deadline a podobné krávoviny. Ono to bývá taky tak, že když chcete koupit auto, obvykle nerozhodujete mezi Lamborghini, Ferrari, Mercedesem, Lexusem etc.jen ze snobského pohledu,... celý příspěvek >
Bazén bez elektřiny, 5.8.2013
Nemám rád extrémní rady typu už to máme kolik let bez ničeho a je to v pohodě. Bazénovou vodu prostě musíte udržovat. Je jedno, jestli filtrovat, nebo odsávat kal. Když někdo napíše dávám jen tablety a jinak nic, je pro mne nevěrohodný. Buď se na... celý příspěvek >
Cerpadlo darling, 5.8.2013
Už jsem vám to psal, v nějakém tématu to tu někdo popisoval a mám pocit, že i s fotofragiemi. Zkuste to najít sám.
Papriky - 2013, 5.8.2013
Osobně bych hodnotil tento paprikový rok jako úspěšný. Podmínky zjara byly děsivé, ale sluníčko posledního měsíce to napravilo. Trochu zklamala oblíbená Amy, zřejmě mojí chybou, byla slabá sadba. Nově jsem zkoušel Slovakii a Slovanu, přičemž Slovana... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika