Příspěvky uživatele - 72.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyžínače a křovinořezy Stiga, 8.6.2014
Prosím, uveďte kolik váží Stiga a kolik Stihl. FO
Vyžínače a křovinořezy Stiga, 8.6.2014
Jani, nediv se Je docela běžné v tomto státě, že 3týdny okukování křevinořezů platí za víc, než letitá servisní práce. FO
Hrusen vs. jalovec, 21.5.2014
Mě nejvíce zarazilo, jak masivní byl nápad spály na višních. Nikdy nic, a najednou celé dva stromy. Tak, že skoro všechny letorosty. Ten rok dopadl stejně i syn souseda s celým višňovým sadem. Do té doby jsem si myslel že se nákaza šíří tak, že se... celý příspěvek >
Hrusen vs. jalovec, 20.5.2014
Lído, moje hrušně, je mají také dosud zdravé. Ono to teprve přide. Bydlím ve vilové čtvrti, kde ani nevím, kdo jaké jalovce má. Takže představa, že se s někým domluvím, že mu je postříkám, nebo vykácím je nereálná. Navíc majitele těchto jalovců to... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 16.5.2014
Menší komprese u 2T motorů znamená menší kompresní poměr= menší účinnost motoru, větší měrná spotřeba paliva. Tou cestou rozhodně HQ nešla. Pak by byla ještě možnost jako u 4T motorů, které pro usnadnění startu mívají nadzvednutý výfukový ventil. To... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 15.5.2014
140.103, to zůstává rozum stát, co jste schopen "naplácat". Já mám dekopresor na Stihlce a používám ho, i když to umím nastartovat i bez něj. Nevím, proč považujete za hlupáka toho, který používá zařízení na pile k tomu, k čemu je určeno- jak jste... celý příspěvek >
Křovinořez - rada, 15.5.2014
Jak jsem tu už napsal, tak se ten křovinořez dával k sekačkám Vari-Lucina s motorem Honda. Lucinu jsem koupil a tento křoviňák jsem k tomu dostal. Složil jsem ho, trochu seřídil řidítka a tu "podprsenku" (mimochodem je strašná), nalil benzin a... celý příspěvek >
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 14.5.2014
Já mám zase v návodu na Dolmar 4510 napsáno, že v převodu je stálá náplń. Zátkou na doplnění maziva je ale hlava vybavena. FO
Sachs-Dolmar 112 - přechod z volnoběhu, 13.5.2014
Tam ale kroužek je, jenže je částečně překrytý rozmáznutým pístem. Rozebrat, prohlédnout válec, když nepůjde opravit, tak vyhodit. Příště koupit pilu s návodem a ten si dobře přečíst. FO
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 13.5.2014
Stando, asi pod pojmem zámky myslíš kolíčky, zajišťující polohu kroužku a v předchozím příspěvku je tím myšlena mezera. FO
Křovinořez - rada, 12.5.2014
Já jsem ale v prospektu četl: max. výkon 3,8kW. U spalovacích motorů se uvádí výkon na hřídeli a pak se zpětně počítá měrná spotřeba. Že by se u spalovacích motorů uváděl příkon (jako např. u vrtaček) čtu poprvé. Pokud je to jak píšete, nebo jak by... celý příspěvek >
Křovinořez - rada, 12.5.2014
Je to jakoby rodný bratr křovinořezu ABG, který byl přidáván k sekačkám Lucina s motorem Honda jako "dárek" S tím výkonem to je nesmysl.  FO
Uzený kapr, 12.5.2014
Nevím jak to je s kaprem, ale lososi a pstruzi se takto udí. FO
Husqvarna 560, 7.5.2014
Aby se ta diskuze nezvrhla, ale musím reagovat. Nejedná se o samozápaly, ale detonační hoření- detonace=výbuch, t.j. rychlé hoření. Oktanové číslo se měří tak, že se zvyšuje na zkušebním motoru komprese až začne klepat= detonačne spalovat. Pak se... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 6.5.2014
Asi jste úplně nepochopil. Chci mít jeden benzín, jak pro pily, tak pro4T motory. Nyní používám B95 a někdy přidávám B&S stabilizátor. Kdybych se rozhodl používat 100okt. Jak dopadnou výfukové ventily u 4T motorů? A když použiji uvedený... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika