Příspěvky uživatele - 243.245

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s paprikami?, 22.6.2012
Svilušky vypadají jako miniaturní pavoučci, asi tak 0,3 mm velcí, rezaví, na spodní straně listů, dělají pavučinky. To černé vypadá na mrtvé černé mšice, co si takhle vzít lupu a podívat se
Vhodna finta na hnojenie posypovym vozikom, 17.6.2012
Já rozsypávám hnojivo ručně, nesmí se sypat samozřejmě rovnou pod nohy, to se taky nadělají pruhy... Hnojit se musí do kříže.
Najlepsie hnojivo na travnik (sportovy), 17.6.2012
My hnojíme dvakrát ročně (víckrát nestihneme, protože u nás moc neprší) ledkem amonným s vápencem. Dříve jsme dávali i NPK. ale nepozorovali jsme nějaký velký rozdíl...
Mšice a mravenci na plodech - čím postříkat?, 11.6.2012
Tak s tím lepícím nátěrem opatrně,  na jabloních a broskvi to poškodilo kůru.
Skusenosti z presadenia borovice, 9.6.2012
Před asi deseti lety jsme z lesa donesli tři borovice (tak do půl metru), dvě se ujaly, jedna to vzdala. Ale musí se vykopat s větším bale a hodně brzy na jaře, teď už je pozdě.
Rajcata - z jednoho dve, 8.6.2012
Také pěstujeme na 2-3 výhony. I tak rajčata dorostou do dvou metrů, chce to jen víc zalévat a občas pohnojit.
Cukety - bílé skvrny na listech, 7.6.2012
Nic, je to normální zbarvení listů některých odrůd. Loni jste na cuketách zřejmě měli padlí, postřik proti plísni okurkové samozřejmě nepomůže, musíte stříkat prostředku proti padlí - rubigan, karathan...
Jak dopadly vaše papriky po mrazech?, 6.6.2012
U země může být mráz větší, dost často "jde" mráz v pruhu, takže zmrzne jen část rostlin.
Vysetý trávník a plevel, 6.6.2012
Tak to je škoda, že to neví ta tráva, co se sama vysemení, že musí být zapravena do půdy. ;)
Vysetý trávník a plevel, 6.6.2012
Trávník mnohdy vzchází až za měsíc, počkejte ještě pár dní, teď po deštích by to mohlo vzejít.
Koroze hran skleníkových profilů, 31.5.2012
Jasně, vždy je to o ceně. A pokud člověk uváží, kolik stojí skleník a kolik se v něm vypěstuje, tak bohužel vyjde, že se za dobu své životnosti skleník "nezaplatí"...
Koroze hran skleníkových profilů, 26.5.2012
To by snad měl vědět výrobce, já jsem si koupila skleník, který neměl podle vyjádření prodejců rezavět.
Koroze hran skleníkových profilů, 26.5.2012 Obsahuje fotku
Na podzim jsme zakoupili skleník od ZD Dolní Újezd, no byla to asi chyba, už to víme taky - "nerezavějící skleník" začal na všech hranách, které nejsou kryté gumovou lemovkou rezivět + reziví v místech bodování. Výrobce po zaslání fotografií slíbil... celý příspěvek >
Nemoc rajčat, 23.5.2012
Já opravdu mívám v bramborách rostliny, které vypadají stejně, jak je vyobrazeno v tom českém PDF. A mohu potvrdit zkušenost vašeho souseda - některá rajčata nepřežijí, některá vyhodí nové, skoro normální výhony, sklizeň se posouvá minimálně o měsíc.... celý příspěvek >
Nemoc rajčat, 22.5.2012
Tak jsem si to prohlédla a je to stolbur rajčat. Tady v tom souboru je vyobrazení, občas se nám to vyskytne i na bramborách. Takže by při předpěstování mělo pomoci propaření zeminy.
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika