Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnojení ovocných stromů, 6.1.2012
Není to moc hluboko? Aby nešla většina hnojiva mimo kořeny... Nebo máte dolní konec zaslepen?
Nedaří se kořenové zelenině, 6.1.2012
Souhlasím, vypadá to na moc těžkou půdu. Kořeny ostatní zeleniny se proderou, ale bulvy mají problém. Takže vylehčit pískem
Houba na ořešáku, 3.1.2012
Vypadá to na hlívu ústřičnou
Odstranění pařezu, 27.12.2011
Bohužel, kdo chce strom porazit, ten ho porazí. Buď je to v malé obci, kde se to neřeší, aby se nepoškodily sousedské vztahy, nebo to někdo udělá i přes riziko pokuty, kterou je ochoten zaplatit, nebo strom porazí přes noc "neznámý... celý příspěvek >
Odstranění pařezu, 26.12.2011
On se také může strom u země dost podstatně rozšiřovat, což už vlastně není kmen, ale kořeny. Proto se také obvod (nebo průměr) měří metr nad zemí
Odstranění pařezu, 26.12.2011
Pokud by někdo bez povolení pokácel strom o průměru kmene 160cm, tak by mi do toho něco bylo, i kdyby byl 200km daleko
Ibišek žloutne a opadávají listy, 21.12.2011
Případně nedostatek hnojiva, nedostatek světla, přehnojení, zalepení průduchů po přehnaných postřicích, choroba... Zamyslete se, jestli se s rostlinou něco dělo (přesazení, přemístění, hnojení, postřik). Pokud ne, zkuste zapátrat po příznacích... celý příspěvek >
Orion, 16.12.2011
Když už jsme v tom vesmíru, může někdo zhodnotit odrůdu Merkur?
Založení trávníku, 15.12.2011
Já bych v tom neviděl větší problém, mně se zdá na prosinec docela hezký. Každopádně udělal od října pěkný pokrok. Bylo sucho, možná není všude stejně kvalitní zem. Myslím si, že na jaře hezky obrazí, teď s tím nemá cenu stejně nic dělat
Seminka s vlastni zahradky, 13.12.2011
Asi si rozumíme, ale pro přesnost: Semena, z kterých F1 hybrid vypěstuji, jsou stejná (ač heterozygorní). Semena, která F1 hybrid vyprodukuje, už stejná nejsou.
Samozřejmě, to je také důvod, proč se vůbec o něco na zahradě snažím. Jen málokdo asi pěstuje ovoce nebo zeleninu proto, že by se to kdovíjak vyplatilo
Jaký strom vysadit do předzahrádky k chalupě - č. Sibiř, 13.12.2011
Botanická P. serrulata plody mít může. Ale sakuru bych nedával hlavně z důvodu, že kromě krátkého období, kdy krásně kvete, zbytek roku moc krásná není. To bych tam dal už radši třešeň. Navíc sakura je na můj vkus příliš cizorodý prvek do naší... celý příspěvek >
Není pravda, že semena F1 generace jsou ještě jednotná. Už tato se geneticky štěpí. Jinak ale souhlasím s tím, že na opylovači záleží jen málo, protože většina plodu, který jíme, je tvořen oplodím, které se vyvíjí vegetativně z matečné rostliny,... celý příspěvek >
Tazatelka jistě neměla na mysli, že by jí z dýňových semen vyrostla palma. Já chápu dotaz tak, zda má prodejce povinnost označovat F1 hybridy. Tj. pokud toto označení na balení není, zda se mohu spolehnout, že jde o čistou odrůdu. Mám pravdu?
Seříznutý špičák, 10.12.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer, stromek je nyní vysoký něco přes metr, je na ptáčnici. Pupenů má hodně a podle mě dobře vyvinutých. Je zasazený do slušné půdy, takže je tu určitý potenciál, že by mohl na jaře bujně vyrazit. I když nevím, zda až tak bujně, že by... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika