Příspěvky uživatele - 54.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zájímavý listnáč, 21.10.2012 Obsahuje fotku
Poradí někdo s názvem dřeviny? Díky
Hořká pihovitost na Polce a Waltzu, 6.10.2012
A jaký přípravek se Vám osvědčil?                               Lukáš
Zazimování ryb, 27.9.2012
koi kapři normalně v našich podminkach přežiji bez ujmy, nevidím žadny duvod je vytahovat z vody, mam jez.o objemu 45m3 a neměl jsem žadny problem s rybami a to jich tam mam 30 kusu o delce 30-70cm
Jaký je přirozený únik vody - poraďte, 23.9.2012
Na odpar vody z jezírka je dobré se dívat v delším časovém horizontu. Předně se nedoporučuje realizovat stavbu jezírka na celodenné osluněném místě. Také odpar z nového jezírka, které ještě nezarostlo pobřežními, vodními a dalšími rostlinami, je... celý příspěvek >
Oleandr - svěšené větve, 20.9.2012
To, co roste v Turecku je něco jiného, než koupíte v květináči v Bau. Planě rostoucí rostliny jsou zvyklé na tamní podmínky a pokud jsou zasaseny v zemi, mohou se jejich kořeny více rozrůst a mohou si tedy s nedostatkem vody lépe poradit. U nás... celý příspěvek >
Využití tykve fíkolisté, 7.9.2012 Obsahuje fotku
Tohle je plod mojí tykve fíkolisté. Používám ji jako výborný ničič vegetace, kterou na svém pozemku nechci, a protože prolézá plotem, ničí i kopřivy u sousedů. Zavalí cokoli a průběžně na svých šlahounech zapouští kořeny po cca 80ti centimetrech... celý příspěvek >
Vari - Jikov, 27.8.2012
Dobrý den. Podle toho, co tady radíte, tak asi máte dobré znalosti o těchto motorech. Nemohl by jste zareagovat na můj problém?  Startuji na sytič. Po naskočení motoru okamžitě sytič vypnu, motor běží několik vteřin a zhasne. Nebo když... celý příspěvek >
Balkonová keříčková rajčata - odstraňování listů, 4.7.2012
myslim ze je mam ve vetsich nadobach nez vy..nektere v truhlikach a nektere ve vetsich kvetinacich. Vice prostoru vetsi dzungle? Nebo by rovnice mela fungovat obracene?:)
Síra SK 520 opravdu náhrada za Sulku?, 22.6.2012
ANO je to náhrada za Sulku, která skončila. Je o dost levnější. Také ji mám a používám tu SÍRU SK520 na moření česneku a na vinnou révu a broskvoně brzy z jara, Na česnek ideální. Doporučuji všem
Postřiky, 22.6.2012
Máte pravdu Sulka skončila a místo ní můžete použít její náhradu SÍRA SK520, která je u nás k dostání a je levnější. Na Slovensku ji používají už dlouho a je ověřena svým účinkem jak na vinnou révu tak na broskvoně a také na moření česneku
Přesazené rajčata, co dále?, 23.5.2012
ok. Zitra to zkusim sestavit, snad to bude tesnit abych mohl do pytlu lit vodu :/ Neresil tu nekdo jakym zpusobem nachytat na balkone destovou vodu? Nemame zadne okapy, jsem v 8.patre a zalevat vodou z kohoutku by byla extremni spotreba:/ Dekuji.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika