|
Příspěvky uživatele - 174.94
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ptačí zob, 9.2.2008 Sousedka ho má a na zimu jí vždy opadá. |  | Živý plot ze smrku, 9.2.2008 Nebo mi prosím poradte jaký živý plot si mám vysázet. Chci stálezelený a zahradu mám u lesa. Děkuji. |  |
|  | Živý plot ze smrku, 9.2.2008 Dobrý den! Porád jsem se nemohla rozhodnout jaký živý plot si mám vysázet na mé zahradě. Zda thůje(má každý), tis(roste pomalu, je drahý a jedovatý, mám malé děti), hlochyni (je prý náchylná k nemocem), ptačí zob (nechci opadaví). Nakonec jsem se... celý příspěvek > |  | Traktorova Kosacka na 60 arov, 9.2.2008 Dnes mám chvilku, tak vysvětlím: traktor husqvarna 150 twin jsem koupil v akci za 80000,-. Chtěl jsem jen dvouválec, nejlépe kawasaki, nebo honda-lepší mazání, větší krouťák. Cena i slušný desing byl pro husqvarnu. Chyby? Na řízení nemá ani kloubky,... celý příspěvek > |  | Traktorova Kosacka na 60 arov, 7.2.2008 Musím se pousmát nad "husqvarnou a jinými špičkami". To mohl napsat jen prodejce, nebo teoretik, který nemá osobní zkušenost s tímto strojem, ale snaha byla, tabulky nevyznívají tak špatně, jako skutečnost. Z vlastní zkušenosti musím podotknout, že... celý příspěvek > |  | Kdo mi poradí?, 6.2.2008 Chtěl jsem se zeptat zda někdo neví za jak dlouho přibližně vyroste do dvou metrů živý plot z tisu a jak by měli být keříky vysázené daleko od sebe. Za odpověd předem děkuji. |  | Ptačí zob, 5.2.2008 Moc vám děkuji za radu a moc se těším na jaro až začnu zakládat živý plot. Nejprve jsem myslela, že si tam vysázím tis, ale dočetla jsem se, že je jedovatý a vzhledem k tomu, že máme malé děti a malého pejska jsem si to rozmyslela. Zdravím Marcela |  | Ptačí zob, 4.2.2008 Dobrý den! Kdo mi poradí, jak mám vysázet ptačí zob jako živý plot? Jak daleko od plotu a od sebe? Předem děkuji. Marcela |  | výsatba tůjí, 27.1.2008 Kdo mi poradí? Koupila jsem si zahradu a nemám žádné zkušenosti. Chtěla bych si podél plotu vysázet tůje a nevím zda mám pod ně dát textilní folii a na to kůru, nebo jenom kůru a zda ta textilní folie lehce propouští vodu až budu zalévat. |  | Dotaz na majitele trav. traktorů, 5.1.2008 Spíš řešte značku, rozdílů bývá více v technice a to daleko podstatnějších, toto není priorita. |  |
|  | Zkušenosti se svařováním el. svařečkou na travních traktorech, 5.1.2008 Baterii odpojte v každém případě, a kostru umísťujte co nejblíže ku sváru, Teď zpaměti nevím zda tam používají alternátor nebo dynamo, pokud alternátor, odpojoval se taky usměrňovač kvůli diodám, ale na jawa 350, která měla alternátor, se elektrikou... celý příspěvek > |  | Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 15.12.2007 Doporučit se dá, ale je to o penězích, a pokud to nebudete mít na kšeft, tak víc jak 1200,- nemá cenu dávat (u někoho je to 1/4 pily). Za ty peníze lepší než SKS nekoupíte, pak gude za jednou tolik, nebo dvakrát tolik. |  | Zahradni Traktůrek, 2.12.2007 Mám HQ s kawasaki motorem a hodnotím takto... Wisconsin - kvalitní zpracování v řadě riviera, ale vyšší těžiště, nadstandartní koš. Stiga ničím nezaujala. Starjet - kvalita v řadě exklusiv, ale za tu cenu jednoznačně Hondu - jen dvouválce, kvalita... celý příspěvek > |  | Dotaz na majitele trav. traktorů, 2.12.2007 V tuto chvíli mi vyhovuje ovládání rukou, poněvadž si můžu nohy protáhnout, nebo natáhnout, což už po 2 hod. je vhodné. Při ovládání nohou by jsem musel mít tempomat, a pokud nohou, tak ne kolíbku, není v tom takový cit, ale pedály tzv. vedle sebe,... celý příspěvek > |  | Travní traktor do svažitého terénu, 2.12.2007 Iseki je vážně dobrý, ale ty ceny. Základ je dvouválec - větší krouťák, lepší mazání, ideální do svahu. Mám HQ 150 twin, kawina motor, sekám hlavně svahy, výhoda je nízké těžiště, např. oproti Wisconsinu tak o 30 cm, což je výhoda v bočním náklonu,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|