|
Příspěvky uživatele - 185.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sloupovitá meruňka, 20.2.2013 No, ze by byl prodejce v tom v nevyhode... to urcite ne.Pokud takovi prodejsi... Sieb.,Bak.,Stark. budou prodavat, tak jen proto, ze tady maji potencionalni kupce.Vsechny stromky, kvetiny a ostatni co najdete v jejich katalozich, tak koupite u... celý příspěvek > |  | Haganta x Toptaste, 17.2.2013 Hagantu a Toptaste si chci letos poridit..po tri kousky s kazde... jeste zvazuji jestli na jare ci na podzim.Akorat musim vyresit jejich vzrust... nemuzu se dostat pres tri metry.Jsem uz vytlacen se stromky, nez se mi podari odkoupit v sousedstvi... celý příspěvek > |  |
|  | Angeleno, 17.2.2013 Tak si odpovim sam... Angeleno neni ani Pluot ani Plumcot..je to proste asijska svestka. |  | Švestka Valor - Prunus domestica, 13.2.2013 Presne tato fotka mne malem dostala pred peti lety v katalogu Bakker, kde tuto svestku prodavali jako jablko svestku a az pozdeji udali odrudu Valor... bohuzel fotka silne zavadejici a jak bylo vyse uvedeno jedna se o nejakou asijskou svestku malo uz... celý příspěvek > |  | Šampion a Rubín, 8.2.2013 Pestuji Sampion v 380 mnm na slunecne strane, nicim proti vetru nechranene a nemohu si tuto odrudu na ktere jsem se ucil vynachvalit. Strikam dvakrat do roka proti strupovitosti a padli a mozna budu muset zacit i proti obaleci, ale prozatim obalece... celý příspěvek > |  | Biologická ochrana rajčín pred hubovými chorobami, 4.2.2013 No ja si myslim, ze kdyby v Chorvatsku nestrikali nicim, tak se asi nic drastickehio nestane.Ja jsem strikal loni dvakrat cupricolem a myslim, ze stacilo jednou... pokud bude spatny rok, tak muzeme strikat cim chceme a rostliny padnou... kyselym... celý příspěvek > |  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 4.2.2013 Bez experimentu by byla na zahrade nuda... pokud bude pocasi jako v lonskem roce, tak se doopravdy tesim na letosni uroru.Zacal jsem loni s pestovanim rajcat a navic v pytlich a nemnelo to chybu.Na zkousku jsem mnel 4 odrudy... Start F1,Tornado,... celý příspěvek > |  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013 Tak jak p. Zdenci..take nakupuji jak pise odtud... v Bau... ani v jinych podobnych jsem nenakupoval...
|  | Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 3.2.2013 Tak ja po lonskych uspesnych vysledcich pestovani rajcat v pytlich... rozsirim sortiment na tyto odrudy.Azoycha, Delicious,BeefmasterBrandywine Red, Beefstek Pineople, Bejbino F1,Ildi, Cherola F1,Datterino F1,San Marzano, Stupicke polni, Anna Rusian,... celý příspěvek > |  | Plumcot Melitopolski, 2.2.2013 Chtel jsem se Vas zeptat, jelikoz mam dve Aprimiry a jeste neplodily, je to zkutecne takovy propadak?To, ze se jedna o nejakou mirabelku je jasne, ale snad treba na paleni... |  |
|  | Prodej vzrostlých ovocných stromků, 2.2.2013 Vim, ze Starkl prodaval vzrostle stromy v kontejnerech, ale jestli Vami pozadovane stromy to nevim.Kazdopadne se ale nedoplatite.Poradte se s odborniky, jakou podnoz zvolit pro dany druh, jelikoz Vam asi jde o co nejrannejsi plodnost.Cetl jsem, ze u... celý příspěvek > |  | Angeleno, 29.1.2013 Tak snad se nam podari sklidit jednou z vlasniho... Prozatim kontroluji mlade lonske jarni stromky a jsou v dobre kondici, aspon na oko.Unor by uz mnel byt teply, tak jeste na rychlo obalim kminky bublinkovou folii a nektere stromky... broskve,... celý příspěvek > |  | Red Haven 5 let - nekvete, 29.1.2013 No, ze strom 5 let nekvetl muze mit spoustu pricin, ale ja se domnivam, ze to bude zpusobene nevhodnym rezem.Broskvon plodi na jednoletem, teda lonskem dreve a tady koukam, ze se stale reze a striha... Tak stara broskvon by mnela mit urcite 2x vetsi... celý příspěvek > |  | Jakou broskvoň?, 29.1.2013 Ma nekdo zkusenosti s broskvoni Symphonie?..Dekuji |  | Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 29.1.2013 No degustace jablek a jejich celkove hodnoceni je subjektivni zalezitost.Na severu CR nemuze nikdy vyhrat jablko z jihu a naopak.Pestitelske podminky jsou rozdilna a podle toho budou take rozdilne vysledky.Nevidel jsem tady taky rozdeleni jablek... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|