Příspěvky uživatele - 208.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomoc s výběrem mot. pily na zahradu, 9.8.2012
Jsou stejné, jako u 420SC, na stránkách Dolmar vyberte daný model a dole máte ke stažení návod. V návodu máte všechny technické parametry.
Pomoc s výběrem mot. pily na zahradu, 9.8.2012
Celkem věrohodné, až na to, že jste 643ip zpočátku poplival a potom ohodnotil na kolik? 70%? Nižší hmotnost je daná celoplastovou skříní, což u jiných pil Solo dělalo problémy v těsnění válec/plast a nejen u této značky, ale právě vaše hq tyto... celý příspěvek >
Jakou levnou benzínovou pilu?, 9.9.2011
Tak to už musíte vědět, že opravdu nelze i tím výkonem srovnávat Hechta a Dolmar, nebo Stihl farm o podobné hmotnosti. Jen hmotnost pilu nedělá, já jsem uvedl, že takovou pilu - kopii koupit a ještě tak těžkou, to je na zvážení. Něco jiného je pila... celý příspěvek >
Přechlórovaný bazén, 17.7.2011
Řasy potřebují mimo běžné neošetřené vody světlo a teplo. Prostě si změřte obsah cl, pokud jej používáte. Jinak asi máte vodu s dezinfekcí :), já bych po týdnu a jen filtraci mohl vypustit vodu, nemělo by význam ji čistit.
Vodárna na 50l spíná už po 4l vody, 17.7.2011
Taky foukám na 1,8, v návodu je výpočet, dle požadovaného tlaku v nejvyšším odběrném místě.
Kolísání otáček motoru sekačky Honda HRG415, 17.7.2011
Použijte např stabilizátor paliva, čistič palivové soustavy zážehových motorů, pokud nechcete dávat karburátor - sekačku na ultrazvukové čištění.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika