Příspěvky uživatele - 147.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vzduchový filtr, 26.7.2012 Obsahuje fotku
přikládám detail filtrační vložky
Vzduchový filtr, 24.7.2012
Dobrý den, řeším na fréze čištění a údržbu vzduchového olejového filtru. Za odpovědi děkuju
Jaký olej do dvoutaktu?, 21.6.2012
Pracoval jsem 14 let na pumpě a pokud spočítáte, že mícháte 1:50 tak asi je lepší dát za 1L oleje 250kč. Já tedy mám křoviňák HQ a dávám tam plnou synetiku Castrol power 2t (možná zbytečnost, ale jak říkám 1dcl/5l benzínu je jen pár korun navíc). A... celý příspěvek >
Formy na výrobu zámkové dlažby, 20.11.2010
Tak tohle nechápu, snad má člověk právo napsat sem své zkušenosti a jak to bude za pár let, tak to nám ten člověk může za pár let napsat, ale vaše vize do budoucnosti mě překvapují... když již vše bylo vymyšleno, tak nechápu, proč se vůbec do této... celý příspěvek >
Vřetenová sekačka, 26.8.2010
Na sekání trávníku dvora a části zahrady (dohromady asi 500m2) používám vřetenovou sekačku Husqvarna Novocut 64. Jako příslušenství má i sběrný koš. Výrobce ji deklaruje jako sekačku i na méně udržované trávníky. Podotýkám že se jedná o sekačku s... celý příspěvek >
Sekačka na 300 m2, 2.5.2010
Plochu cca 500m2 sekám ruční vřetenovou sekačkou husqvarna novocut 64. Práce s ní je pohodová, dá se dokoupit i sběrací koš, takže žádné hrabání. Na internetu se dá sehnat kolem 3600Kč. Výhoda proti elektrice - žádná prodlužka, proti benzínu - žádný... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika