Příspěvky uživatele - 1.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc na rajčeti - bílé pupínky, 26.6.2012 Obsahuje fotku
Na jedné rostlině rajčat je (pouze) na stonku velké množství bílých pupínků, některé vyschly do hněda. Vedle sebe je šest rostlin téže odrůdy, napadená je trošku jen ještě jedna. Co to je a co s tím dělat?
Bio a zdravá hnojiva na rajčata, 9.5.2012
Proti gustu žádný dišputát. Já bych se hnojiv s masokostní moučkou ani nedotkla. Ale když víte, kolik a kdy je dávat a chutná Vám to...
Bio a zdravá hnojiva na rajčata, 8.5.2012
Vzhledem k množství hnojiv, které používáte (viz Vaše příspěvky), by u Vás bio banány opravdu nevyrostly. Myslím, že diskuze je založená proto, aby byla informačním obohacením, a tedy byla věcná. Děkuji
Bio a zdravá hnojiva na rajčata, 8.5.2012
Dobrý den, než budete někam připojovat takové reakce, přečtěte si celou diskuzi - psala jsem, že používám bio banány. K.
Bio a zdravá hnojiva na rajčata, 7.5.2012
Raději doplňuji, aby se toho hned nějaký nenechavec nechytil. Z banánových slupek dělám výluh - několik slupek nechám macerovat ve 3l sklenici dva až tři dny, vzniklým slizem pak zalévám stejně jako vodou. Macerování opakuji ještě dvakrát, pak... celý příspěvek >
Kopřivy se dají nasbírat na procházce.. narazila jsem na zmínku i o kostivalu, nevím ale, nakolik je vhodný i pro rajčata. Jíchu (tj. rostlinný nebo bylinný výluh určený k hnojení rostlin, většinou dooost vyzrálý a smradlavý) dělávám během roku... celý příspěvek >
Dobrý den, prosím o zkušenosti s kvalitními zdravými hnojivy nebo bio hnojivy, ať už kupovanými nebo vlastnoručně připravenými. Nejsem zastáncem nadbytečné a škodlivé chemie, tělo nic takového nepotřebuje a dávat mu to ještě v pracně pěstovaných... celý příspěvek >
Víceleté pěstování rajčat, 7.5.2012
Ta fotka, to je asi řízkovaná rostlina z té původní, že? Vypadá takové chuďátko.. Mně jde o zazimování celé rostliny a opětovné uvedení do vegetace. Je jasné, že rostlina musí druhým rokem dostat nový výživný substrát s kompostem atd. Napište mi... celý příspěvek >
Víceleté pěstování rajčat, 7.5.2012
Děkuji. Předpokládám, že máte silné, zdravé rostliny. Ostatní by přezimování nezvládly. Jak to řešíte se světlem - co nejsvětlejší chladné místo nebo naopak polotemno? A cca teplota? K.
Zaštípnutý hlavní výhon rajčete, 7.5.2012
Moc děkuji, určitě se to sejde :) K.
Zaštípnutý hlavní výhon rajčete, 7.5.2012
To je velmi zajímavé.. vyzkouším. Projevilo se to nějak na plodech? Jedna rostlina bude pokusná :)
Zaštípnutý hlavní výhon rajčete, 6.5.2012
Děkuji za tip. Jak se takové řízky zakořeňují? K.
Víceleté pěstování rajčat, 5.5.2012
Můžete mi prosím napsat, jak ty papriky zazimováváte? Kdy se probírají do nového vegetačního období? Někde jsem kdysi narazila na text od paní, co takhle dlouhodobě pěstuje rajčata. Myslím, že je to pochopitelné a dané podmínkami - pro většinu lidí... celý příspěvek >
Zaštípnutý hlavní výhon rajčete, 5.5.2012 Obsahuje fotku
Vzhledem k tomu, jak ta rostlinka sílí, tak si také myslím, že to v pohodě zvládne. Přemýšlím nad tím, jaký prostor jí vyhradit - zda se s novými bočními výhony nebude chovat něco mezi tyčkovým a keříčkovým a nepůjde o něco víc do šířky. Také jak... celý příspěvek >
Zaštípnutý hlavní výhon rajčete, 5.5.2012
Dobrý den, omylem se mi povedlo ulomit hlavní výhon tyčkového rajčete - stará italská odrůda s velkými plody. Je to hned nad prvními listy. Rostlinky z tohoto výsevu jsou ještě malé, tato viditelně oproti ostatním zesílila, "náhradní" boční... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika