|
Příspěvky uživatele - 167.77
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Omlazení slivoně, 21.2.2013  2.f |  | Omlazení slivoně, 21.2.2013  Omlouvám se, zkusím to znova. |  |
|  | 2. rok letní jabloně Piros, 21.2.2013 Jé to je nádhera, to je tříletý stromek? Kdy jste ho sázeli, na podzim, či na jaře? Já mám stromek sázený na jaře r. 2011 a je nějaký drobounký, minulý rok se mi polámal..jen co sleze sníh vyfotím.. A jaké má plody, když jsem kupovla, vychvalovali... celý příspěvek > |  | Klanopraška ze semen, 21.2.2013 Dobrý den, měla bych otázku, šla by klanopraška vypěstovat i ze semen a byla by plodná? děkuji. Rada |  | Omlazení slivoně, 21.2.2013  foto |  | Omlazení slivoně, 21.2.2013  Dobrý den, ráda bych prosila zahradkáře o pomoc. Na zahradě máme, jakousi slívu asi Malvazinka, podle kulatých fialových plodů.. Je už na zahradě několik let a nikdy nebyla stříhaná..Nemá moc plodů asi by to chtělo nějaký řez. Nevím jak na to. Děkuji... celý příspěvek > |  | Kniha pro začátečníky, 30.10.2012 Dobrý den, prosím poraďte nějakou knihu pro začínající zahradkáře, hlavně co se týká řezu a stříhu ovocných stromů keřů, ale i pěstování... Knihu, která je srozumitelná. Děkuji za rady..B
|  | Jakou odrůdu třešně, 30.10.2012 Dobrý den, potřebovala bych poradit, jakou odrůdu třešně zvolit do Beskyd? 600m.n.m. Ráda bych nějakou asi rannou odrůdu, aby v ní nebyly červíci..A hlavně i chuťově dobrou i pro děti..Třešně máme hodně rádi, pořidila bych si i pozdní, aby byla... celý příspěvek > |  | Jak sázet česnek, 14.10.2012 Už léta praktikuji podobný způsob sázení česneku. Rád bych se podělil o své skušenosti. Sázení česneku co nejvíc oddaluji, vzhledem k nadmořské výšce (450 m/n.m) se mi to daří tak ve druhé polovině října. Sázím stejným způsobem jako je popsané níže.... celý příspěvek > |  | Plody rakytníku, 6.9.2012 Dobrý den, prosím poraďte, jak poznám, kdy sklízet plody rakytníku, mám ho čtvrtým rokem a nějaké bobule tam jsou..A popřípadě nějaký jednoduchý recept na jejich zpracování? Děkuji Bea
|  |
|  | Problém s opětovným nastartováním sekačky Mountfield Toro 600, 20.7.2012 Zdravím, start zahřátého motoru je závada nesprávné vůle ventilů. Teplem se vůle zmenší a pak nastanou tyto problémy.
Stačí sundat výfuk, pod ním je víčko ventilů upevněné dvěmi šrouby. Ty se povolí lehce poklepat po víčku třeba rukojetí... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|