Příspěvky uživatele - 203.132

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rybíz - škůdce nebo choroba?, 16.7.2012
Nemůže to být blýskáček? Josef.
Prosím o pomoc s identifikací, 16.7.2012
K výše uvedeným údajům doplním následující: 1. Nejspíše sukulentní pepřinec Peperomia ferreyrae happy Bean  (nedávno tu někdo sháněl jeho název, jinak bych netušil, že to pepřinec je). 2. S pryšcem tirucalii bych souhlasil. 3.... celý příspěvek >
Kdo poradí názvy rostlin?, 16.7.2012
Klidně s tím kompostem ještě nějakou dobu počkejte. Dokud nevykvete a nevysemení se, tak bude pořád jednoduše trsnatý a zaplevelovat zahrádku Vám nebude. Až vykvete, můžete posoudit, co je to za druh a rozhodnout se, co s ním uděláte. Josef.
Dvě rostlinky z Chorvatska, 16.7.2012
S apténií souhlasím. Druhá rostlina je podle mého názoru cist - Cistus (možná cist šedavý - Cistus incana). Josef.
Co je to z strom, 16.7.2012
Jak "Jaký druh"? Cedr himálajský je druh. Pokud máte na mysli další upřesnění, tedy odrůdu čili kultivar, zde Vám neposloužím. Domnívám se, že to je prostě semenáč, tedy bez odrůdového označení. Odrůdy se množí vegetativně - řízkováním či roubováním... celý příspěvek >
Kdo poradí názvy rostlin?, 16.7.2012
Tak už jsem tady a ozývám se :-) Jsem přesvědčen, že je to kuklík. Nejspíše asi kuklík městský, což je plevel. ... viz začátek tohoto vlákna, druhé foto. Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika