Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rašení angreštu, 12.4.2012
Jestli ty větvičky jsou seschlé, svraštělé, je pravděpodobně po něm. Teď už by měl rašit angrešt v každé poloze. Někde už jistě kvetou. Je to divné, angrešt je velmi odolné býlí a jen tak něco jej nezahubí. Edit1. Teď čtu, že je to stromek, ten je... celý příspěvek >
Ruční čerpadlo Lila 75, 11.4.2012
Kolega odpověděl přesně, ale nedá mi to. Proč chcete montovat čerpadlo do země a ptáte se na vrt? Připadne mi to, jako byste chtěl tu vodu ze země vysávat!
Růže a mráz, 11.4.2012
Sice nevím proč mají být ty mrazíky, jestli jste to nepochopila obráceně, nebo někdo píše bludy. Ano, můžete sázet lecos, ale musí to být ještě v klidu, nebo jen málo narašené. Rostlina v plně vegetaci jako jsou ty růže z marketů v mraze prostě... celý příspěvek >
Růže a mráz, 11.4.2012
A proč jste to sázela ven, když předpověď mrazu byla týden předem? Ostříhejte to uschlé a necte to být. Víc s tím dělat nemůžete, že byste jí nějak vdechla život asi nepůjde. Možná vyrazí ze spodních oček jako přezimovaná. Možná ne.
Jak hluboko přesazovat (pikýrovat) papriky?, 6.4.2012
Spíš to vypadá jako výkvět solí. Do čeho jste přepichoval? Pro jistotu zalejte Previcurem.
Myslíte, že nedávný mráz mohl poškodit květní pupeny meruněk?, 6.4.2012
Ve Vladikavkaze má být od 4 do 22 st. V Kyrgyze je to trochu horší, tam je kolem 0.
Motor Jikov, 5.4.2012
No vždyť ano. jenže hodnota předstihu, kterou takto můžete ovlivnit bude v řádu desetin mm, tedy bezvýznamná. To byste musel cívkou posouvat nejméně v rozmezí 10 - 15 mm, aby se to nějak projevilo na předstihu. Uvědomte si, že jde o stav, kdy ojnice... celý příspěvek >
Růže a mráz, 5.4.2012
Zmrzly všechny, -25. Ale všechny raší odspodu, včetně anglických. Takže aspoň něco.
Motor Jikov, 5.4.2012
Nemám nejmenší tušení. Předpokládám, že nijak, je to pevně dané polohou cívek a rotoru. Ten posun na dírách civek může způsobit změnu okamžiku impulsu naprosto bezvýznamnou pro chod motoru.
Zkušenosti s lignohumátem, 4.4.2012
Intelektuální extrémista, hezkej výraz, jak tak přemýšlím co by to znamenalo, připadne mi, že se tu občas nějaký vyskytne. Ale pan Vysloužil to podle mne není. On je známý svou skepsí k produktům v lákavých barevných lahvičkách, slibujícícm... celý příspěvek >
Česnek, 4.4.2012
Kapacity snad netřeba. Poučení z toho plyne, že na lehkých půdách česnek hůře přezimuje, pokud jsou silné mrazy. Naopak, na těžkých jsou problémy s plísní a chorobami, zvlášť když je vlhký rok - tolik moje zkušenost. Jinak mých pár česneků sázených v... celý příspěvek >
Motor Jikov, 4.4.2012
Už jsem tu jedenomu psal, že to a) nezjistíte, Zjstit to můžete jen stroboskopem za běhu motoru. b) nenastavíte, je to dáno polohou cívky vůči rotoru magneta. Pokud s ni jde na dírách posunout, pak jen o tento krok.
Nepodařené uzení, 2.4.2012
Jenže - teoreticky - tím asi nejde udit hned od začátku. Jak píše kolega, napřed teplým aby se proudily a pak se dosušují. Klobásy sám neudím,  nemám zkušenost.
Myslíte že muškáty přežijí?, 30.3.2012
Politím listů jste jim zcela jistě neublížila. Děda měl pravdu. Udělejte jak radí výše, zkontrolovat, zaříznout pokud je co a napíchat do vlhkého !!! substrátu. To nejsou bahenní rostliny.
Vlašský ořech, 29.3.2012
Doma to asi půjde těžko, je na to zvláštní postup se speciálním vlhkostním a teplotním režimem, nelze to dělat venku na stromě.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika