|
Příspěvky uživatele - 14.199
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 4.5.2012 Jednak se o tom málo ví. Druhak cena 718 korun za 100 ml je poněkud mimo běžné ceny. Zatřetí vydatnost je 100 ml na hektar a trvanlivost dva roky. Mám několik jabloní a za takovou cenu radši nechám boj proti obaleči na sýkorách a čermácích. A... celý příspěvek > |  | Sloupcovitá jabloň, 4.5.2012 Paní L. špatně čtete. Není to proutek, ale sloupovitá jabloň. Předpokládám, že nebyla prostokořenná, ale z kontejneru. A i kdyby byla prostokořenná, není to zcela jistě proutek ve smyslu špičáku. Když tazatelka ponechá tři plody, jeden, možná dva... celý příspěvek > |  |
|  | Rajče Vilma, 3.5.2012 Výhony nevylamuji, rostliny mám na plném slunci a rostou docela kompaktně. Jen musím dávat hůlky, při velké násadě plodů se vyvvracejí. Jen dodám, že jsem zkoušel i Venus, ale nezaujalo mne, je moc kyselé. |  | Čím odstranit mastný pruh na bazénu, 3.5.2012 Jsou na to spec. přípravky, najdete je v bazénové chemii. Hledal? |  | Je možné zakrátit meruňku?, 2.5.2012 Ta moje je mladší, sázel jsem ji já. Ale pro to to nepíšu, jen zajímavost, v loňských kompotech jsme nenašli jediného červíka. A sklízelo se v docela vysoké zralosti. Taky se tomu divíme. |  | Tip na tichou sekacku?, 2.5.2012 Tak i kdybyste koupil nevímco, sekání bude radost 2x, max. 3x. Pak už je to jen otrava. |  | Tip na tichou sekacku?, 2.5.2012 Takže je vidět, že o tom trošku něco víte a odpověděl jste si sám. Všichni výrobci sekaček využívají zákonné limity hluku. Další snížení hlučnosti nutně musí mít negativní důsledky ať jde o výkon, nebo kvalitu práce stroje. Jediné řešení je ten... celý příspěvek > |  | Olej do motoru Briggs and Stratton XC 35, 27.4.2012 To nemyslíte vážně? Vy opravdu nevíte co máte za motor a nedokážete si to zjistit u prodejce? Co budete dělat, když někdo poradí špatně a zadřete to? |  | Likvidace zbytků postřiků, 27.4.2012 A proč Vás to zajímá? máte nějaký Puvoár nebo vůli to změnit? Jinak běžně se u některých přípravků uvádí vypláchnout, výplachovou vodu použít na naředění a případné zbytky postřikové tekutiny vylít do rýhy na pozemku a zahrnout. Není mi jasný důvod a... celý příspěvek > |  | Likvidace zbytků postřiků, 27.4.2012 Ptáte se divně. Prázdné obaly v malospotřebitelském balení nejsou nebezpečný odpad a můžou se dát do komunálního odpadu. Nespotřebované přípravky se odevzdají ve sběrném dvoře. Není to nic komplikovaného ani neobvyklého. |  |
|  | Benzínová sekačka nejde nastartovat, 27.4.2012 Sekačka Hecht, přes zimu zbyla odhadem 1/3 nádrže. Nyní dolito čerstvým benzínem + trochu aditiva. Na 4 škubnutí se rozeběhla, plné otáčky, stabilně bez kolísání. Používám Normal 91. Drtivá většina takových problémů zde je způsobena chybou obsluhy,... celý příspěvek > |  | Benzínová sekačka nejde nastartovat, 26.4.2012 Koukal jste na filtr vzduchu? |  | Pomoc - zničený kmínek, 26.4.2012 No a vo tom to je. Je to hezký, užitečný, prospěšný ale pracný. Když tam nedáte nic, musíte to stále plít a držet trávu v uctivé vzdálenosti. A to tak, že furt. když tam dáte něco jako kůru, stejně se do toho zachytí semena trav a pampevlků z okolí a... celý příspěvek > |  | Pomoc - zničený kmínek, 26.4.2012 Jen drobné upřesnění po pana P. Poslat slepici do nudlí u nás v Čechách představuje tzv. básnický oblouk, naznačující, že dotyčná bude snědena. To jsem měl na mysli i u krávy. Nejde o konkrétní způsob potravinářského zpracování. Škoda, že vy, kterému... celý příspěvek > |  | Slimáci, 25.4.2012 Dospělí v tuhých mrazech zmrznou, vajíčka přežijí. Takže asi pár roků pokoj nebude, jen musíme počkat, až se vylíhnou a dorostou... |  |
 |
|
|
|