Příspěvky uživatele - 14.199

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plodnost kamčatské borůvky, 22.2.2013
Tak já mám úrodu tak maximálně 2 deka na keříku. Roste jako když neroste. Beru to jako nic moc. Pravda, že mám jen jeden keřík, takže jestli je to cizosprašné, mám smůlu. Ale to se nikde neuvádí.
Jak docílit aby sazenice paprik byla silná a zdravá, 22.2.2013
No a vo tom to je, řekl by známý komik. Ty hybridy jsou až tak přešlechtěné, že vlastně hybridní vlastnosti - vitalitu, zdraví - nemají. Tak k čemu to je. Drtivá většina paprik fy. L. jen pro komerční využití těch barevných pytlíků. Málokterá odrůda... celý příspěvek >
Naložení uzeného masa, 22.2.2013
Kuchyňský odpad obvykle smrdí ve smyslu toho slova. Podle toho jsem odpovídal. Když to vidíte jinak, nechte to být a uvidíte. Na dálku k tomu nikdo nečuchne - zatím.
Už postřik na kadeřavost?, 21.2.2013
Nesplet jste si znamínko? Na mapce CHMI jsou aktuální teploty v republice od -7 do -1. Na dlouhodobé předpovědi jsou odpolední teploty kolem 3 st.  na pátek příštího týdne. Tak nevím.
Orchideje nekvetou, 20.2.2013
Paní Lída se tím pádem možná trefila. Vyměňte substrát za směs borové kůry + drcený polystyren 1:1. Můžete přidat trochu drceného bukového listí a ztrouchnivělého dřeva. Kupovaný sajrajt nepoužívejte. Jak rostliny vypadají, mají nad povrchem... celý příspěvek >
Konference na kdouloni?, 20.2.2013
86.78 : Můžete prosím upřesnit onen myšlenkový pochod našich předků?
Lístka Webova, 19.2.2013
Nemůžete počítat, že proutek, který zjara zasadíte bude napodzim obalený ořechy. Líska je keř dosti vzrůstný. Chvíli trvá, než vytvoří plodonosný obrost. Holt budete muset počkat. Něco co vám dá za rok po vysazení košík ořechů stěží najdete.
Stará jabloň, 19.2.2013
W: Myslíte, že když do teď byla péče o strom ostudná, teď se to náhle obrátí a bude příkladná? Majitel evidentně nemá o stromech, natož řezu ani ponětí.
Konference na kdouloni?, 18.2.2013
No pokud jste je nešoup půl metru od plotu, pak je to jistě zcela v pořádku.
Kysané zelí, 14.2.2013
Pamatuju to taky. To zelí, i když jsme je kupovali minimálně, mělo jakoby snad nasládlou chuť. I když doma nakládám zelí troufám si říct dobře, to kupované taky mělo něco do sebe. To co dělám doma je každý rok jiné, někdy lepší, někdy méně. Ale... celý příspěvek >
Bůček, 14.2.2013
Kupte si kus uzenýho u řezníka. Píšete, že nemáte ani balkon, postavíte udírnu v obýváku a trubku provrtáte dveřmi na chodbu? 
Aby hrušen nekvetla, 14.2.2013
Pánové se hezky rozjeli, ale povýtce velmi velmi teoreticky. Podle mne to pořád vede na jedno, dvě řešení. 1. často pod hruškou uklízet, případně dočasně zastínit nějakými plachtami, nebo slunečníky což je sice šetrné ale pracné. 2. Podříznout to,... celý příspěvek >
Kysané zelí, 14.2.2013
Kruhárenské zelí - podzimní - je křehčí a má více cukru. Otázka je, zda jej ještě u nás někdo prodává. Ale určitě půjde zkvasit i to nyní prodávané, jen po vykvašení nebude tak křehké. Jinak cibuli nekrájím, hážu do truhlíku a skrouhám společně s... celý příspěvek >
Aby hrušen nekvetla, 13.2.2013
Pila, ale podmínka 2 není splněna.
Odrůdy kanadských borůvek, 13.2.2013
Když uděláte do fólie díry, efekt zásobárny vody zmizí. Ten bazének je tam proto, aby voda zůstala v dosahu kořenů a neodtekla. Mám borůvky v substrátu z kůrového mulče, čisté rašeliny a písku v poměru odhadem 1:1:0,2. Zatím prosperují dobře. Zjara... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika