|
Příspěvky uživatele - 105.79
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nechat dozrát viján nebo trhat postupně?, 31.7.2012 Takže z toho obrázku ty tři bych měl sklidit? Pokud tedy neuvidím žádné nazelenalé místo tak sklízet? :) |  | Nechat dozrát viján nebo trhat postupně?, 31.7.2012 ano je to cherolla, takže jakmile plod bude už lehce měkčí tak sklidi?
u bejbina to samé? |  |
|  | Nechat dozrát viján nebo trhat postupně?, 31.7.2012  Viz foto, jde mi o to, aby rajče, které je uzrálé dříve nebylo přezrálé než celý viján zčervená? Jak v tomto případě postupovat? Jsem začátečník, díky... |  | Balkonová zahrádka - pochlubte se, 7.7.2012 Hnojit kristalonem plod a květ jednou za 14 dní nebo kristalonem gold jednou za týden? Co je efektivnější? :-/
zatím jsem hnojil jen 2x kristalonem plod a květ, zalévám vodou z vltavy, kterou si nosím v kanystrech domů :) Jinak rajčata už budou... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2012, 7.7.2012 Já používám kristalon plod a květ. Který je lepší? Gold nebo pristalon plod a květ? |  | Balkonová zahrádka - pochlubte se, 7.7.2012  Dovolím si založit téma "balkonovců", pokud to administratorům nebude vadit, my, kteří bohužel nemáme zahrádky, se snažíme alespoň na balkoně :) Tady moje zahrádka, letos jsem to přpísk, bude málo místa...
|  |
 |
|
|
|